torsdag 28. november 2019

Retro møbler til salgs

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp ny innredning til hjemmet. Stort utvalg av fint interiør. Retro møbler selges, i god stand.


Må hentes på Inderøy (Trøndelag) Kan kontaktes på melding her på Finn, eller på SMS.

Antikt skrivebord kr 5Mørkt trefarget teakbord til salgs for 5kr Gamle trestoler med skinn selges til 1kr stk. Er til sammen stoler. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Vi har ett stort utvalg retro møbler og interiør til salgs. Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler.


Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene.

Skammel i teak fra Aarflot møbler til salgs. Sandvik sofabord i brunolja furu. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter. GoClassic sælger retro og klassiske møbler.


Klassikerne ligger langt over det mange velger å betale for møbler. Rask og enkel handel på Ellos. Møbler designet av eksempelvis Arne Jacobsen, Verner Panton, Eames, le Corbusier og Mies van der Rohe er priset nesten på linje med kunst. At en stol til stuen koster 50. Følg Glassmenageriet på glassmenageriet.


Vi har nå retro møbler til salgs bord fra Finn. Klikk her for å se vårt utvalg av retro møbler og interiør. Kjøkkenhylle med knagger fra SALG! RETRO -igjen Salg for.


Brugte retro møbler i original stand eller med et moderne touch Jeg tilbyder både smukke, unikke møbler i original stand med patina og sjæl samt renoverede gamle møbler malet i flotte farver, der passer til det moderne hjem. Møblerne renoveres altid med en kærlig hånd og med respekt for møblet og dets æstetiske udtryk.

Fra januar til og med utgangen av juli i år ble det lagt ut 157. Til sammenligning ble det publisert 969. Dette er en økning på prosent fra samme periode året før. Vi har samlet noen av våre beste julegavetips til både han og henne!


Når du handler på retro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg