mandag 18. november 2019

Ullersmo fengsel kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Vi kan og kontaktes pr. Fengselet var ment som avløsning for Botsfengslet i Oslo. Det benyttes for langtidsfanger fra hele landet og har plass til 2innsatte.


Anstalten har egen fritidsavdeling, hvor to fritidsledere har selvstendig ansvar for fritidsaktiviteter tilpasset de innsattes behov. Foretaket har 2registrerte ansatte.

Ikke hadde jeg ant at vi skulle bli stamkunder i ett fengsel , -men det har vi altså blitt! Soli flott og ikke minst betydelig billigere enn fra andre kjøkkenprodusenter. Herfra selges varer fra alle fengslene i Hordalan Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal.


Utsalg utenfor murene. Oslo fengsel ligger på Grønlan og er en enhet med høyt sikkerhetsnivå. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Hvert år lager de innsatte her rundt kjøkken som havner rundt omkring i hele Norge.

Snekkeravdelingene har blitt god business. Bergen fengsel er en moderne institusjon som gjennom profesjonelle rutiner og kunnskap har tilrettelagt for en stor og variert produksjon. Ringerike fengsel blir sånn sett lillebror, men omsatte likevel for millioner kroner.


Budrunden starter i morgen kl 12. Ullersmo fengsel i Akershus solgt 2kjøkken i fjor. Fagprøvene godkjennes av fagopplæringskontoret, og fagprøvene ble arrangert som et samarbeid mellom skole og fengselet.


Falcon Norge Stand 208. Det er arbeidsplikt i fengselet, fordelt på oppgaver innen jordbruk, verksted- og trehall, renhold og kjøkken. Hun laget mat til fangene på sitt eget kjøkken. På den ene siden av fengselet ligger kirken, på den andre siden en barnehage og vanlige bolighus.


Datoen for besøket ble ikke oppgitt på forhånd. Ungdomsenhet øst er ett av to fengsler i Norge for mindreårige innsatte. Sist ute nå er kjøkkenet ved Ila fengsel som foreslås stengt.


Kokkene der kastes på dør. Uten kjøkken mister arbeidende innsatte en opplæringsbedrift. Lenke til produktkatalogen finnes nedenfor. Vi ønsker alle velkommen til vår utstilling, hvor vi. Tilgjengelige størrelser finner du i egen prisliste for kjøkkeninnredninger.


Målgruppen for fengselet er mannlige innsatte med lange straffedommer for alvorlig kriminalitet, varetektsinnsatte og utenlandske innsatte.

Kjøkken leveres i standard høyde og i full. Vi produserer kjøkken i heltre furu, leveres også med glatte fronter. Kapasiteten i fengselet er 1plasser. Kom innom eller bestill time for. Der har vi også fin utstilling av våre kjøkken og andre produkter.


Vi tar forbehold om trykkfeil. Kriminalomsorgen region øst. Alle priser er inklusiv mva. Kroksrud avdeling, som er en avdeling med lavere sikkerhetsnivå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg