torsdag 21. november 2019

Romantisk sengetøy

Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Det finnes et stort utvalg av mønstre, farger og stoffer å velge i for deg som ser etter nytt sengetøy. En av de mest populære variantene både for store og små er glatt bomull, og vi har flere artige mønstre og farger.


Handle enkelt online hos ellos. Nå vil vi oppgradere soverommet med noe nytt sengetøy ! Nye farger og nye mønstre kan gjøre mye for å forandre uttrykket på soverommet totalt, og det trenger ikke å bli så altfor dyrt heller! Du får fine sengetøy fra en hundrelapp og oppover, så det er rett og slett den enkleste måten å få et nytt soverom på.

Stoffet føles behagelig, mykt, romantisk og røft mot huden, og den vakre strukturen har en avslappet vintage-look. Invester i det perfekte lin sengesettet her hos oss! Romantisk sengetøy Jeg søkte etter dynetrekk med rosemønster og fant dette hos Ellos.


Bestill en romantisk hytteopplevelse. Vinterkampanje på Dristig og Torv alle dager frem til 1. KUN kr 79- per natt for personer inkl hyttevask og sengetøy. Det betyr i teorien at du nesten ikke betaler for lån av hytta. Som om ikke det er nok - tilbudet gjelder alle dager. Et romantisk , avslappende bad Omgi deg med de tingene du liker på badet ditt.


Kunsten er å holde de små skattene dine unna fuktighet, så de kan vare lenger og gi deg litt ekstra glød om morgenen. Hytta ligger i tett skog på Raudløkkollen, halvannen kilometer sør for Tømte går sørøst i Nordmarka. Dette er en liten, men utrolig romantisk hytte, perfekt for kjærlighetsferien. Det er enkelt å kjenne forskjell på sengesett, finn det stoffet du synes er mest behagelig i vårt store utvalg av sengetøy. Lille Tømte er ubetjent.


Tenk også over designet og fargene. Et sengesett i duse farger gjør soverommet rolig og svalt når du skal sove. Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller beste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon – med utspring i forskjellige designeres individuelle inspirasjon og stil, det kan være geometrisk, romantisk eller historisk.

Vi har alt du trenger for å skape en god atmosfære. På et romantisk hotell som har par i tankene kan du skjemme bort kjæresten på en kjærlighetstur. Her får du privatlivet du trenger, enten det er urbant og stilig, eller på et avsidesliggende landssted. Det er mulig å bestille champagne til rommet og private boblebad. Høy standard med aircondition i stue og begge soverom.


Leiligheten er smakfullt innredet med gode skinnsofaer i stuen, senger med gode madrasser og god kvalitet på inventar og interiør. Kaffetrakter, micro ovn og godt med kopper og karr, pluss sengetøy og håndklær. Direkte utgang fra stuen til en sjarmerende og liten balkong med hagemøbler. Når vi snakker om kvalitet på sengesett, så mener vi kvalitet i hver eneste tråd.


Vi bruker kun naturfibre i våre sengetøy , da dette gir de beste pusteegenskapene. Bomullen veves og blir til supermykt flanellsengetøy, crispy kreppsengesett, silkemykt satengsengetøy og tungt, luksuriøst damasksengetøy. Sengetøy av ypperste kvalitet. Deilig og mykt sengetøy i ulike størrelser, materialer og mønster til voksen og barn. Unn deg hverdagsluksus med sengetøy fra bonrpix.


Den fungerer også perfekt til en mer formell oppdekning oppå en duk, der det kan lekes med fargespill, struktur og linjer. Du kan benytte løpere til å fremeve et vakkert spisebord og dekke opp med kuverter overfor hverandre. Eller bare en enkel bordløper til en romantisk frokost, lunsj eller middag. Ta med kjæresten til verdens mest romantiske by på et like romantisk hotell.


Skal du bruke mye penger kan dere bo her med utsikt til Eiffeltårnet. Er prisen litt stiv for deg er dette et romantisk hotell til en normal pris. Vil du bruke lite på hotell og mer på opplevelser er dette et koselig hotell til en lav pris.


Flyprisene finner du her. Interiørstylisten valgte derfor å spille videre på mykhet og feminine hudtoner også når tekstilene skulle velges. Dette resulterte i et hav av puter, en polstret og tekstiltrukket hodegavl og et lekkert sengetøy med luksusfølelse - midt i blinken for nytelsessyke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg