torsdag 14. november 2019

Rød ytterdør

Byggmakker kan dører. Sammenlign pris med oss! Dør med sporfrest fiskebeinsmønster, passer perfekt til hytta. Døren er også lagerført i hvit. Kan gjerne kombineres med NorDan Laksen.

Derfor er vi så utrolig glad for at Instagram finnes! Ytterdør med store glassfelt. Mørk ytterdør med xsprosse og sidefelt. Spesialdør med to sidefløyer. Trenger du en håndverker?


Det er mye som bør vurderes når du kjøper ytterdører, ettersom ulike behov krever ulike typer dører. Din ytterdør forteller hvem du er.

Hvilke farger liker du? Generelt kan man si at varme, lyse farger gir energi og oppmerksomhet. Enkel ytterdør er solide og finnes i flere standard størrelser. Bytte av ytterdør er en enkel måte å pusse opp huset sin fasade. Deretter er det bare å velge designet og fargen du ønsker.


Alle ytterdører fra Gilje er vanntette og kan monteres uten overbygg. Velger du dekorlaminat som overflate får du en dør som kan stå i solsteiken år etter år uten å falme. En ytterdør skal ikke bare være pen å se på, den skal også tåle mye. Langtidsholdbare vinduer og dører.


Benytt deg av vår kampanjepris! Du bestiller enkelt på nett. En rød dør gir et statement til boligen. Klassiske og moderne røde dører.


Se flere ideer om Rød , Home fashion og Svart dør. Velg dørtype, størrelse, hengselretning og bestill i dag. Dobbel ytterdør med overlys.

Gausdal ytterdør inngår i Harmonie sitt sortiment av enkle modeller. Gausdal har normal standard tykkelse på dørbladet, mm og hele 1mm karm. Umalt trevirke vil svette tjærestoffer når solen varmer det opp, og svertesopp gror i det ytterste laget av veden. Man kan ofte se at sør- og vest-veggen på gamle umalte hus er mørkere enn de øvrige.


Kanskje kan veggen ha vært malt med en okergul eller rød komposisjonsmaling for lenge siden? Som nå regnet har vasket helt bort. Raskt, enkelt og billig. Du vil finne et variert utvalg dører i forskjellige prisklasser her hos oss. Vi tilbyr hele dører og ytterdør med vindu.


Alle er merket med U-verdi, som forteller hvor godt døren isolerer. Med en ytterdør eller inngangsdør sender du signaler til dine besøkende om husets identitet allerede før de kommer inn i huset. Les vår veiledning for å velge riktig ytterdør her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg