mandag 25. november 2019

Terrassemarkise maxbo

Terrassemarkise maxbo

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Bestill varer på maxbo. Sjekk ut Terrassemarkise Maxbo.


Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO.


For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av innvendig og utvendig solskjerming. Kjøp på nett eller i butikk.


Flott terrassemarkise som passer alle typer hus. En enkel og grei måte å regulere sollyset. Den fungerer også godt som et tak til å sitte under hvis det regner og vil kunne utvide tiden du kan sitte ute i de lyse sommerkvelder. Leveres med sveiv for å trekke markisen utover eller innover.


Med terrassemarkise over uteplassen får du nærmest en ekstra stue – eller spisestue om du vil. Eller starte terrassesesongen allerede fra påske! Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Terrassemarkise maxbo

Cu-imp er fortsatt Norges mest solgte terrassebor men vedlikeholdsfrie terrassebord skyter til værs. Skal du bygge terrasse, platting eller har en balkong du ønsker nytt gulv på? Maxbo gir deg tips til hvilke terrassebord vi mener blir de mest populære i år. Byggmakker har et bredt utvalg av markiser. Handle på nett - hent i butikk.


Maks avstand fra ende av terrassemarkise til første veggbrakett er 60cm (se nedre bilde til høyre). Vi bruker varmforsinkede franske treskruer med diameter Ø10mm eller Øved montering mot treverk. En terrassemarkise kan være tung, så det er det viktig å sjekke underlaget før montering. Har du trevegg bør du forsikre deg om at treverket ikke er råttent eller morkent, og at det er i stand til å holde oppe en markise. Det absolutt sikreste er å montere markisen i stenderne, da skal det holde uansett.


Terrassemarkise maxbo

Vi anbefaler Palladio - ut i fra det designmessige og det at duken rulles inn i en kassett når markisen ikke er i bruk. Dette gir lengst varighet mtp. Deretter følger du bare produktkonfiguratoren. Passer alle typer hus.


Halvkassetten gir bedre beskyttelse av duken mot vær, vind og regn når den ikke er i bruk. Den gir ly for regn, skygger for solen og øker brukstiden av terrassen. Se vårt store utvalg her. Med markiser fra Bohus kan du regulere for ønsket skygge og svale partier, både inne og ute. Se priser og bestill.


Markisen kan leveres med nedsenkbar frontduk. Terrassemarkiser, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Kan monteres på vegg eller innertak med de medfølgende konsollene og felles enkelt ut og inn med sveiven på venstre side. Den skjermer for sol og regn om dagen og skaper en lun stemning om kvelden.


Vi har et stort utvalg og hjelper deg å finne den rette markisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg