torsdag 14. november 2019

Lekre kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Dette lyse og harmoniske kjøkkenet gir også en god stuefølelse – noe som var viktig for familien som bor her.


Kunst på veggene bidrar til å øke trivselen og intimiteten, og på kjøkkenet har de også fått plass til en lenestol og en briks for ytterligere stuefølelse.

Se resten av det lekre kjøkkenet her! Sigdal har et stort utvalg av ulike kjøkkendesign. Her får du oversikt over våre lekre kjøkkenmodeller. Gjør drømmen til virkelighet!


Tollnes mellom Skien og Porsgrunn. Her bor du praktisk, idyllisk og bynært i moderne boliger. Alt av moderne kjøkken fra Schmidt er utformet med finesse, spissfindighet og lekre detaljer, fra topp til bunn, og det spares verken på kvalitet eller funksjonalitet.

Det brede kjøkkenutvalget vårt gir deg et utall kombinasjonsmuligheter, slik at du kan sette sammen et kjøkken med en moderne design som passer perfekt til deg og hjemmet ditt. Kjøkkenet kalles ofte hjertet i hjemmet, og det er med god grunn. Det er her vi samles når dagen starter, når den slutter, og når dagens måltider skal tilberedes og spises. Et kjøkken er både et sosialt samlingsste men også et verksted hvor man kutter, steker og koker. Selv om drømmen er et gigantisk kjøkken , er realiteten ofte en annen.


Svane lanserer et stilfullt og oppdatert kjøkken , designet for boliger med få kvadratmeter. Kombinasjonen av gråmalte fronter, grepslister i gyllen metalllakk, og åpne hyller i ask, forener det funksjonelle kjøkkenet med moderne. Vegglamper til kjøkkenet. Hvis det ikke er snakk om en lyslist under kjøkkenskapet, finner du gjerne vegglamper til kjøkkenet i åpne kjøkken - og stueløsninger.


Gjelder dette hos deg? Finn en pen vegglampe til kjøkkenet som fremhever det fine ved kjøkkenet og spisestuen i like stor grad. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen.


Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best. Hos Elkjøp får du lekre kjøkken til gunstige priser.

Uansett om du har et klart kjøkken i tankene, eller om du trenger tips og inspirasjon er vi her for å hjelpe deg, forteller kjøkkenkonsulent i Elkjøp på Alna Senter, Trine Hjelm. Epoq kjøkken hos Elkjøp tilbyr prisgunstige produkter, og har et stort utvalg i alle budsjettklasser. Det sjarmerende designet blir komplett med lekre vitrineskap i glass og håndtak, som understreker designets klassiske stil. JKE lager kjøkken i alle prisklasser, og det korte svaret er at det koster fra ca. Det litt lengre svaret handler om hvor stort kjøkkenet ditt er, hva du prioriterer av innredning i skap, benkeplate og hvitevarer – og om du vil få kjøkkenet ditt montert eller gjøre det selv.


Spre varme, sjarm og personlighet i hjemmet med en klassisk kjøkkeninnredning. Når du lar inspirasjon og drømmer råde, står du fritt til å sette sammen ditt eget klassiske kjøkken. Deretter skaper vi det nye klassiske kjøkkenet til hjemmet ditt sammen, et kjøkken som du og familien vil elske å oppholde dere i. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. De fås i en lang rekke mønstre og farger, og hjelper deg til å gi kjøkkenet et mer personlig uttrykk.


Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale. Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på. Hos Schmidt Kjøkken finner du det største utvalget av kjøkken -, bad-, interiør og innredningsløsninger.


Vi tilbyr mer enn én million mulige kombinasjoner, og lager gjerne en løsning som er perfekt for deg. Vi møter opp og tar mål helt gratis, slik at den nye løsningen til boligen din passer helt ned til minste detalj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg