tirsdag 5. november 2019

Spir arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Jobb hos oss Vi er alltid på jakt etter kreative talenter og skarpe hjerner. Toggle navigation Meny Hopp til hovedinnhold. Medlemssider, portal og verktøy.


Spor Arkitekter arbeider innenfor arkitektur, urbanisme og samferdsel. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Spir arkitekter AS fra , Vestfold. Juryen Juryen har nå vurdert ideforslagene etter ulike kriterier der både utvendige arealer, arkitektonisk utforming av bygningsmassen og fellesarealenes funksjonalitet og attraktivitet har vært viktige. Prosjektarkitektene for byggetrinn har vært Jarand Midtgaar bosatt på Steinsnes (meter unna), Kristian. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere.


Lemon har bistått arkitektfirmaet Spir med videreutvikling av den grafiske profilen, samt markedsmateriell. Vi har en omfattende og økende oppdragsmengde og er engasjert i store og utfordrende oppgaver innenfor by- og tettstedsutvikling, næring, bolig, skole og institusjonsbygg. Larkitekter skal være en ambisiøs og tydelig rådgiver med høye mål om arkitektonisk kvalitet og fremtidsrettede og helhetlige miljøløsninger. Med vår kompetanse, engasjement og gjennomføringsevne skal vi være pådrivere for å utvikle og utforme våre prosjekter som del av et bærekraftig system.


Denne kvelden presenterer Sven Krohn fra SPIR Arkitekter prosjekter om transformasjon og boligutvikling i Vestfold.

Café Bare Barista holder åpent for oss fra kl. Kom gjerne innom for en faglig påfyll og et sosialt møte! Sammen med våre kunder søker SPIR mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirerer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag! PV arkitekter er et solid og meget kompetent arkitektkontor, med en stor prosjekt- og kundeportefølje.


Spir Arkitekter AS er Vestfolds ledende arkitektkontor med ansatte lokalisert i Tønsberg og Sandefjord. Pir II arbeider i team med flere fagområder. Arkitekter , landskapsarkitekter, planleggere, interiørarkitekter, tekniske tegnere og administrasjons- og prosjektsekretær.


I tillegg henter vi inn ekstern kompetanse ved behov. Se hele profilen på LinkedIn og finn. Chamilla har jobber oppført på profilen.


Vårt arbeidsområde spenner fra byplanlegging til prosjektering av ulike. Hva Point utvikler er et resultat av funksjonell design med sterk identitet. The office, which is situated in. Spir er et dedikert arkitektbyrå med kontorer i Sandefjord og Tønsberg.


Vi er veletablerte i Vestfol samtidig som vi tar oppdrag også utenfor fylket. Med et bredt spekter av fagkunnskap leverer vi hele produksjonslinjen, hvor du får detaljert oppfølging underveis. Arkitekter har solid erfaring innen kulturbygg, næringsbygg, helse og skole, boliger, resaturering og rehabilitering.

Som en del av NALs Wildcardordning stiller arkitekter som mentorer. Målsettingen er at mentorordningen skal være behovsstyrt, selvgående og til gjensidig. Med en sterk visjon og full kontroll fra daglig leder Sven Krohn, har de ikke mistet fokus i vekstperioden. Norske Snøhetta er blant kontorene som tok til orde for et moderne spir.


Men nå som flere arkitekter har publisert sine moderne forslag på nettet, protesterer tradisjonalistene høylytt. Forslagene er morsomme, men de passer bedre i Disneylan sier Sigvald Freylander, leder av den svenske foreningen Arkitekturupproret. Her finnes alt tenkelig utstyr valgt fra øverste hylle når det gjelder kvalitet.


DARK Arkitekter - arkitektkontor i Oslo, Drammen og Stavanger - moderne og kreativ arkitektur innen urbanisme, bolig, næringsbygg, offentlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg