fredag 15. november 2019

Utvendig maling av hus

Finn Maling Utvendig Hus. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Dokumenterer med bilder) Gode priser! Dette gir god forsegling av endeveden og ekstra beskyttelse mot råte.


Tidligere malte flater. Den fjerner fett, smuss, sopp og alger, samtidig som den matter ned underlaget og gir en god vedheft for ny maling.

Skrap deretter bort all løstsittende maling , og grunn bart treverk. Utvendig maling av hus er en typisk jobb for sommerhalvåret, da vi er avhengig av tørt og varmt klima. Det er selvfølgelig variasjoner fra år til år, men normalt males hus utvendig fra april til september. Holdbarheten på beis vil være avgjøres av flere faktorer som kvalitet på beisen samt hvor utsatt boligen er for vær og vind.


Normalt holder beis i 3-år. Så snart det er plussgrader der du bor, bør du vaske huset utvendig for å få en god start på utendørssesongen. Du har alt å tjene på en husvask.


Huset er din viktigste eiendel, og må tas godt vare på.

Setter du av noen timer til en skikkelig vask av ytterveggene, reduserer du faren for råte og huset ser ofte nymalt ut med en gang. Det er fordeler både med vannbasert maling , og oljebasert maling. Hvis du som oss ikke vet hva slags type maling som er brukt før, er vannbasert maling det tryggeste valget. Når veggene er rene og tørre etter vasken, og grunningen har fått tørket skikkelig, kan du begynne med selve malingen av huset ditt. Dette er kanskje den mest givende delen av prosessen.


Du får god hjelp hos din lokale forhandler til å velge ut gode produkter, som pensler og ruller. Når det kommer til maling av hus , som ved andre maleprosjekter i huset, så er det mange faktorer som kan påvirke kostnaden og prisen. Selv om prisen for et prosjekt utført av en maler vil variere betydelig, ser vi i vår prosjektdatabase at de fleste boligeiere betaler omlag kr 50i snitt når de får malt huset av en proff maler. Når det gjelder bruk av tjære, anbefaler tjæreprodusenten Gjøco kun bruk av tretjære der veggen allerede er behandlet med tjære.


Les også: Slik velger du riktig farge på grunnmuren. Fjerning av løs maling eller beis. Dersom det er snakk om vedlikehold av en allerede behandlet vegg, er det viktig å fjerne eventuell løs maling eller beis.


De skal også ha sin andel av overskuddet. Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Maling , RENOVA er et malerfirma og håndverkerfirma med lav pris og høy standard.

Male hus utvendig , Panel, Tilbud. Når vi maler et hus i Oslo er grunnarbeid og skikkelig maling viktig. Noen hus trenger mye arbeid før vi kan starte med selve malingen, for eksempel skraping, pussing eller utskifting av panel. Andre hus trenger kanskje bare en skikkelig vask før vi setter i gang med pensel og maling. Bildet over: viser ulike stadier i påbegynt maling på kledningen på Villa Bergfall.


Det tar ikke lang tid å vaske huset utvendig om du gjør det riktig, og som belønning får du et hus som ser nymalt ut og lengre levetid på beis og maling. Tvert imot, både hus , terrasse og hagemøbler kan med fordel rengjøres på regnfulle dager. Du er heller ikke særlig avhengig av varmt vær for å male. Vi har behov for å male huset utvendig i løpet av sommeren.


Mer enn halvparten av utendørsmalingen har etter to år så mye påvekst av mugg, alger eller andre problemer, at Folksam fullstendig fraråder kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg