tirsdag 19. november 2019

Smarte møbler til små leiligheter

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Spar opp til og bestill nå! Ferieleiligheter over hele verden. Leiligheter i Oslo med opptil rabatt på Agoda.


Smarte møbler til kjøkkenet. Invester i møbler som er løftet fra gulvet med enkle, slanke ben. Det er også lurt å velge møbler som er lette å flytte rundt på hvis du trenger å gjøre forandringer. Er det veggplass igjen, er det nesten alltid plass til en liten hylle.


Ledge:able fra Anne Linde er genial til deg som bor trangt. Den lille vegghyllen har plass til nokså mye oppbevaring, samtidig som den er enkel og fin i formen. Se julegavetipsene våre for store og små.


Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.


Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. I tillegg til godt med skapplass, kan det være lurt å innrede med møbler med lagringsplass. Et sofabord med lokk kan brukes til oppbevaring, skjule rot og gjøre rommet mindre overfylt. Senger med skuffer under fungerer på samme måte.


Ti tips til å bo smart på liten plass! Bruk møbler med flere funksjoner. Da hun kom over denne toroms leiligheten på kvadratmeter på Sagene, var det nettopp den gjennomgående lave standarden og den dårlige plassutnyttelsen hun falt for. Men New York er ikke den eneste byen hvor leilighetene er små og løsningene bør være smarte.


Vi har tidligere skrevet om en supersmart leilighet på kvadratmeter. Ved hjelp av en skyvbar bokhylle, utnyttes plassen til det maksimale. Skap og hyller fra gulv til tak.


En loftseng utnytter høyden, men frigir også plass under til pult eller sofa. Finn møbler som kan ha flere funksjoner, en krakk er ikke bare en ekstra sitteplass, men kan også fungere som nattbor eller for å nå opp til de øverste hyllene, sier hun. I små leiligheter er ofte kjøkken og stue slått sammen. Du kan godt velge én farge på den ene kjøkkenveggen og en annen på de andre veggene, og ha en sterk farge mellom over— og underskap. Bygg på veggene, fra bunn til topp.


Dekk vegger med hyller og fastmonterte møbler som overlapper hverandre. Kjøp brukte klær og møbler. Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA.


Lur øynene dine til å tro at rommet ditt er større enn det egentlig er. I denne bloggposten gir vi deg enkle råd til hvordan du kan innrede en liten leilighet. Råd 1: Plasser et speil overfor vinduet ditt.


Speil blir ofte brukt i små rom for å skape inntrykk av et større rom. Det beste trikset er å plassere et speil overfor vinduet ditt. De rette møbler – til små rum.


Mange gamle leiligheter har små kjøkken som med fordel kan åpnes opp mot stuen. Bliv inspireret – Kig forbi vores show rooms. Liten leilighet på kvadratmeter med smarte løsninger for å få mest mulig ut av plassen. Her er møbler til små leiligheter og til deg med liten plass.


Med gode oppbevaringsløsninger og smarte møbler får du et ryddig og funksjonelt hjem. Trendy, lekent og perfekt til små rom Fleksible skap som kan bygges slik du vil og en allsidig sofa som kan brukes både inne og ute. Møbler som skjuler Siden små rom ofte skaper rot, er det viktig å velge møbler som kan skjule og skape orden.


Mange ting kan også skjules som for eksempel kjøkkenet, spisebordet og sengen. Garderobeskap kan for eksempel være perfekt gjemmested for hjemmekontor. Dette finner du på IKEA fra kroner og oppover (eller gratis på finn.no). Et enkelt, men genialt tips er å bruke ringen på en ølboks til å feste flere kleshengere utenpå hverandre.


På den måten får du plass til mange overraskende mange klær på ett enkelt stativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg