tirsdag 5. november 2019

Lerret størrelse

Lerret størrelse

Med dine egne bilder, skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Velg materiale som passer deg. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Inkluderer gratis oppheng. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten.


Lerret størrelse

Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle.


Ved valg av størrelse må du vurdere hvor langt unna seerne vil sitte, hvilken oppløsning og type projektor som skal brukes, og hvilket materiale som skal vises på lerretet. Kjøp lerret som passer til din projektor. Lerret til projektor. Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret. Finn den løsningen som passer best til ditt bruk og snurr film.


Lag dine egne lerret. Kunstnerbutikken i Drammen lager alle størrelser, og dersom din størrelse ikke er i forretningen lages disse på bestilling. I kunstnerbutikken er ingen jobb for stor og leveringstiden varierer ut i fra antallet du ønsker. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.


Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Leter du etter lerret til din projektor? NetOnNet har et bredt utvalg av lerret fra merker som Kingpin Screens, Andersson m. Bestill fraktfritt online. Du designer og bestiller foto på lerret enkelt og greitt!


Lerret størrelse

Her er det mye å spare, og vi sender over hele landet. Har du flotte bilder av din familie, venner eller fra en ferietur du ønsker å forevige? Du laster opp bildet du ønsker å bestille, velger produkt, format og størrelse. Så bruk den rett på veggen uten lerret for å se hvilken størrelse du selv syntes blir passende. Du kan da nok justere deg minst fra 1og opp til 13 så velger du lerret etter størrelsen du syntes blir behagelig.


Det tar litt lenger tid før man får alt på plass, men slipper da å få noe feil. Med smartphotos brede utvalg er det enkelt å realisere ideene du har for veggene i hjemmet eller på kontoret. Et foto på et lerret blir raskt til et kunstverk på veggen din, og med et foto på en plakatbakgrunn får du en flott forstørrelse av bildet ditt på en hard skive. Er du på jakt etter den optimale kinofølelsen hjemme, kan det være verdt å merke seg projektorens lysstyrke og kontrast, som kommer helt opp til 4K-nivå.


Se vårt utvalg projektorer i ulik størrelse og prisklasser fra Epson, BenQ, Asus, Optoma og InFocus. Vi har også tilbehør som pærer, 3D briller, lerret og oppheng. Perfekt for konferanser og fremvisninger for eksempel med prosjektor. Se våre gode priser på lerret og gjør din bestilling i dag! Hva med søte lerret til barnerommet, motiv av kjøretøy for bilinteresserte entusiaster, lekker kunst tilet bohemsk hjem, svarte og hvite malerier for en stilfull atmosfære, motiver fraditt favoritt spill og film verden, insekter, dyr, natur og landskap for de som liker naturen, moderne lerret med urbane motiver og tekstbilder og sitater.


Du kan bestille alle bildene våre som store lerret -veggbilder, i en rekke størrelser, helt opp til 2×meter. Akkurat størrelse avhenger av bildets format, dvs hvor bredt bildet er i forhold til høyden. Skap dine egne kunstverk med smartphotos fantastiske produkter. Med ditt foto på lerret får du et personlig kunstverk på veggen.


Lerret størrelse

Med foto på laminert poster får du en fantastisk forstørrelse av bildet ditt pp en hard alu plate. Har du enda ikke bestemt deg for hvilket av bildene dine som du vil trykke på et lerret , så skal du bare prøve deg frem. Det er bare fantasien din som setter grenser.


Med et flott, kreativt og personlig bilde på et lerret gir du stua de et nytt og unikt kunstverk med en helt spesiell individualitet. Prisen for fotolerreter løper fra 1kr. Spesielt utviklet rammespent duk for optimal bildegjengivelse.


Rammen er dekket med fløyel som forhindrer eventuelle forstyrrende lysrefleksioner. Vi har lagt spesielt vekt på gode rammer med lite kvist og lin i beste kvalitet. Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg