fredag 15. november 2019

Vindusfilm innsyn

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.


Det fine er at folien slipper inn lys og pynter opp, samtidig som den hindrer sjenerende innsyn. Det hender også at en har utsyn en ønsker å slippe.

Da kan plastfolien også gjøre nytte, samtidig som du får beholde mye av lyset. Foto: Fantasi Interiør. Vindusfolie skjermer for uønsket innsyn , samt bidrar til et bedre inneklima. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn.


Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor. Noen leverandører bruker lim eller andre former for væske for å feste folien på vindusruten, men alle vindusfolier som leveres av Fantasi Interiør AS, er selvklebende uten noen former for lim. Vindusfilm er en folie som festes innvendig på vindusglasset.

Siden våre produkter festes uten lim sitter de sikkert og stødig, men kan allikevel fjernes like enkelt som de settes opp. Må være veldig nøyaktig når en måler, det skal ikke mye sprekke før en kan se inn, hvis det er på bakkeplan. Og den henger veldig dårlig, må bruke varmepistol forsiktig. Du får ingen folie som kan gjøre dette annet enn sandblåstfolie som slipper lys gjennom men hindrer både ut og innsyn. All annen folie vil favorisere sikt fra den mørke til den lyse siden.


Det går ikke å trylle slik at man får enveis sikt uansett lysforhold. Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på, blir like skarpt. Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter. Du kan velge om du vil ha vindusfolie med mønster, matte eller fargede. Beskyttelse mot innsyn.


Her kan du se hva vi har av vindusfilmer. Disse brukes mot innsyn gjennom vinduer, dusjer etc. De kan også brukes som dekorasjon – klipp ut valgfritt mønster og fest på flater av glass som du vil dekorere.


Praktisk vinylfilm som skjermer mot innsyn. Eller kanskje bruke den for å lage en dekorasjon? Fester statisk på glassruten - bruk såpevann og nal ved montering, lim trengs ikke.

Kan fjernes og gjenbrukes. Er en dekorasjonsplast som kan klippes til ønsket størrelse. Med Bokstavfabrikken. Vi har mange forskjellige mønstre og skreddersyr og kapper folien etter dine mål. Enten man er ute etter et klassisk design som frost eller lyst på et fargerikt design som etterligner stained glass har kolleksjonen noe til enhver smak.


Selvklebende glass- og vindusfolie som egner seg til leiligheter og hus for å forhindre innsyn eller til andre DIY-prosjekter. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Ecliptic er en totalleverandør av løsninger for solskjerming og vindusfilm til næringsbygg, private hjem og biler. Vår spesialitet er fasader og glasstak. Montørene våre har lang erfaring fra bransjen og meget gode produktkunnskaper.


Hver sesong holdes været ute der det hører hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg