fredag 15. november 2019

Lamper industriell stil

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Morsom og annerledes belysning.

Sjekk utvalget hos CoolStuff. Her finner du fine lamper og belysningsløsninger til hjemmet ditt! I belysningsverden dukker det alltid opp nye, spennende design i den industrielle stilen. Industrielle lamper til stue, kjøkken, kafe og mer. En industrilampe passer utmerket inn i boligens rustikke, landlige interiørstil hvor denne unike belysningen blir et naturlig blikkfang i rommet.


Gulvlampe Ebbi i industriell stil , tre bein. Rammen på Ebbi har tre bein og minner om et fotostativ.

Skjermen er i metall og kombineres med et gitter. Overflatefinishen i antikk messing har et antikk uttrykk og passer godt inn i den industrielle stilen som preger denne gulvlampen med tre bein. Tamin - grå LED-taklampe i industriell stil. Skriv den første omtalen.


LED-pendellampe Leonas i industriell stil minner om et vannrør. Denne lampen har uten tvil fått et industrielt preg. Lampen leveres med LED-pærer i ulike utforminger med et typisk rustikt utseende. Bordlampe Ebbi i industriell stil , antikk messing. Special Price kr 6000.


Den industrielle stilen er det urbane svaret på Shabby Chic, og stilen forankrer interiøret i et bymiljø. Hengelampe Rose i industriell stil og med fire lys. Utrykket for stilen er nokså kjølig, men samtidig uformelt og avslappende. Stilen forankrer interiøret i miljø med røffe kanter, grove dimensjoner og velbrukte materialer. Stål, jern og sink med patina er gjengangere.


Mine lamper ligger i originaleskene. Atmosfæren er mer maskulin og på grunn av utstrakt brukt av patinert metall og betong, blir uttrykket nokså kjølig, men samtidig uformelt og avslappende.

Helt nye taklamper selges, da jeg ikke får brukt de selv likevel. Taklamper i industriell stil 2kr. Lampe -Gras har en lang og interessant historie, og var en av pionerene bak justerbare lamper som ble designet for å bedre arbeidsforholdene til Franske industriarbeidere på begynnelsen av århundret. Idag er de industripregede lampene fra Lampe gras hyllet over hele verden og kommer i mange stilige varianter.


Det jeg liker med å støpe er at resultatet blir forskjellig hver gang. Det er samme porto om du kjøper flere lamper. Elegant taklampe i skjønn nostalgisk vintagestil fra Chic Antique. Lampen har et industrielt look med fine designdetaljer som gir den et rustikt look i antikksvart.


Meget rå lampe med moderne design i vintagestil. Vintage lamper , plakater, tapeter, gamle arkivkasser og blikkbokser er bare noe av alt det kule du kan finne på frou-frou. De har vintage varer i landlig, rustikk og industriell stil , og kjører til Norge med besetillinger flere ganger i året.


Her er det gamle møbler og lamper i ekte, industriell stil , slitt og kult. Her selges det kun originale Jieldé- lamper designet av franskmannen Jean-Louis Domecq. Sats på materialer som betong, murstein og fliser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg