tirsdag 26. november 2019

Landskapsarkitekt oslo

Landskapsarkitekter i Oslo. Trifolia AS jobber med et variert utvalg av prosjekter innen landskapsarkitektur og arkitektur, fra privathager og bolighus, barnehager, borettslag og byrom, til større parkanlegg. Finn din landskapsarkitekt. Månedens prosjekt er Oslo Skatehall, Voldsløkka idrettspark Les mer om prosjektet her.


Vi ser på bærekraftige og velfungerende, brukervennlige og attraktive by- og landskapsrom som fundamentale i folks liv og som grunnlag for levbare byer og tettsteder. Utdanningen i landskapsarkitektur er prosjekt- og designbasert.

Den gir forståelse for den romlige sammenhengen mellom by, landskaper og territorier, og belyser. Sametinget Klosterenga økologiboliger hydroparken Haakonsvern Vi skal skape uterom som inspirer. Inngrep i de fysiske omgivelsene kan påvirke både folk og naturgrunnlaget. Som landskapsarkitekt må du ha interesse for mennesker og emner som bærekraftig samfunnsutvikling, migrasjon og klimaendringer.


Primært renovering av gamle hager, og nyanlegging. Planlegger, tegner og utfører hageanlegg i Oslo og Akerhus. Utfører tegninger med plantelister og perspektivtegninger.


Kommer på befaringer, eventuelt også tegne etter innsendte bilder fra andre regioner.

Jacob Aalls gate Oslo Telefon. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 16. Asplan Viak har nå to av totalt tre finalister til Oslo bys arkitekturpris. Vakre vegers pris til hovedgatene i Tvedestrand.


Kontoret har nå år med landskapsarkitektpraksis. Arbeidsfeltet er variert innen planforvaltning- og formgivingsoppgaver for private firmaer eller i offentlige virksomhet. Arbeidet skjer ofte i tverrfaglig samarbeid med andre faggrupper. Våre kunder er både innenfor offentlig og privat sektor. På grunn av økte oppdragsmengde og sterk vekst innenfor markedsområdet søker vi nå etter en kreativ landskapsarkitekt som skal jobbe sammen med våre arkitektfaglige og ingeniørfaglige medarbeidere i Oslo.


Studieprogrammet er et femårig integrert studium. Studentene starter sin utdanning ved AHO hvor de følger et treårig studieforløp med obligatoriske emner. Send oss gjerne en melding per e-post ved eventuelle spørsmål innenfor et av temaene du finner under menyen EMNE. For å ta kontakt med en av våre fagpersoner bruk. NMBU tilbyr et femårig masterprogram, mens AHO har en to-årig mastergrad.


Vi utfører anleggsgartner-arbei entreprenørprosjekter, skjøtsel og vedlikehold samt infrastrukturarbeid. Norges foretrukne landskapsentreprenør. NAL bidrar i utformingen av arkitekturpolitikk, og er en tydelig felles stemme for arkitekter i samfunnet.

NALs sekretariat har ansatte og holder til i Arkitektenes hus sentralt i Oslo. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Katrine har bred erfaring fra store konsekvensutredninger til bygging av barnehager, gater og byrom. Hun har hatt ulike lederroller, blant annet som prosjektgruppeleder i større tverrfaglige rådgivergrupper.


Er du interessert i form og farge, og utendørsmiljøer? Da kan landskapsarkitektutdanningen være noe for deg. Med en utdannelse som landskapsarkitekt kan du planlegge og designe små og større utearealer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg