fredag 22. november 2019

Sofabord design

Se hele utvalget her. Alle møblene våre er fremstilt fra bærekraftige materialer og skreddersys for deg. Vi har salongbord i ulike modeller, og i forskjellige materialer og farger.


Stort utvalg av koselig og trendy hjemmeinnredning, finn din favoritt hos Ellos! Sofabord til lave priser.

Oppdag moderne sofabord fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem. Eksklusive sofabord til en god pris og høy kvalitet. Gjør din salong til en stilig og harmonisk plass å være med et stuebord fra Thomas Hill. Et matchende sofabord til sofagruppen din i stuen setter prikken over i-en.


Her kan du sette fra deg kaffekoppen, oppbevare vakre tidsskrifter eller plassere en dekorativ vase med blomster. I sortimentet vårt finner du både runde, ovale og firkantede sofabord i glass, tre, betong eller marmor. Pouf, sofabord og stor pude i et.

Csofabordet er skabt i samarbejde med den danske designer ARDE. Et sofabord må altså ikke bare passe til stilen din, det skal også passe til behovene dine. Helt grunnleggende må man kunne kombinere hverdagens behov med det estetiske uttrykket man ønsker å ha i hjemmet. Det kan være kult med to sofabord i stedet for ett – da blir også innredningen mer fleksibel, slik at du for eksempel kan ta med deg det minste bordet bort til godstolen.


Disse bordene fra Bloomingville kommer som et sett, og er laget i bambus. Det finnes mange fordeler med å kjøpe sofabord online, en av dem er at utvalget ofte er stort og variert. I denne kategorien finner du for eksempel mange forskjellige modeller som er valgt ut takket være deres fine design , høy kvalitet og for at de har gode priser. Med et sofabord fra Bolia har du alle muligheter for å skape et blikkfang i stuen eller i loungeområdet, som vil overraske og imponere både deg og gjestene dine.


Glass plate med hvite ben med sort med sort detalj og chrome fot. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stilfulle designede stuebord. Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Under finner du alt fra små avlastningsbord og sidebor til litt større sofabord som passer perfekt dersom du har en romslig stue med mye plass og en stor sofagruppe.


Rundt Midnight sofabord , Sort marmor. Et sofabord i et lekkert design kan komplimentere din sofagruppe og skape et stilmessig løft til din stue.

De mange nye designs og praktiske løsninger, med innebygget oppbevaring eller innskuddsbord gjør at sofabordet blir et stilig og multifunksjonelt møbel. Husk: Det trenger ikke å stå i stuen bare fordi det heter et sofabord. Hurtig levering over hele landet!


Møbler og interiør på nett! Skal sofabordet være rundt, avlangt eller ovalt? Kanskje du vil ha stort sofabord som kan romme mange gjester.


Leder du efter et unikt sofabord er der også muligheder med et sofabord fra Notre Monde, hvor intet sofabord er helt ens med hinanden, fordi de blandt andet er håndlavede. Her på siden kan du købe sofaborde i kvalitet, design og med et flot udseende, som vil passe ind i mange temaer i din indretning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg