onsdag 6. november 2019

Plissegardin 180 cm bred

Plisségardiner Falder Elegant Ind i Tidens Trend Med Bløde Linjer. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Technical innovation takes Kitron to the next level.


Flexibility, cost efficiency, accuracy and innovation power along the entire value chain. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Persiennene har lang levetid og er enkle å rengjøre.

Når du skal velge gardiner. Før du velger gardiner, bør du tenke over hvor i boligen de skal henge og hvilken funksjon det er viktig for deg at gardinene skal ha. Kjøp plissegardin i standard størrelser i vår nettbutikk, eller kom innom en av våre butikker.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Gardinene kan strekkes ut med en wire som sikrer at de ikke bøyes på midten.


Plafond plissegardin betjenes ofte med en betjeningsstang. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn.

De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Hos JYSK tilbyder vi plisségardiner, der har en unik up and down løsning, hvor gardinet kan trækkes fra top til bun bund til. Rimelige gardiner, prisene begynner på vel 40-. Billigste på det norske markedet.


Finn laveste nettpris her. Bemærk: Vi tilbyder flyvende plisségardiner op til 1cm. Lad dig inspirere af kategorierne herunder og bestil dine nye plisségardiner med det samme. Her finner du vårt utvalg av flygende plisségardiner. Fordelen ved denne plisségardinen er, at den kan innstilles i presis den posisjon som ønskes.


Den kan trekkes både ovenfra og ne samt nedenfra og opp. Den flygende plissegardinen er også kaldet UpDown plissegardin. Bemerk: Vi tilbyr flygende plissegardiner opp til 1cm. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. En virkelig flott plissegardin med snorfri betjening til en fornuftig pris.


Leveres med kombibeslag så det kan monteres på både vannrett (tak) og loddrett (vegg). Overkasse måler 30mm i høyden og 40mm i dybden. Max mål: B1x H220cm.

En plissegardin passer inn nesten overalt, fra soverom til kjøkken og stue. Vårt brede utvalg kvalitetstekstiler i stilige farger gjør det mulig å matche de fleste vegger og interiør. Visor lystette plissegardiner har europeisk produserte innsatsvarer av meget god kvalitet.


Hitta rätt plisségardiner för dina fönster. Vi har ett brett utbud av plisségardiner till låga priser. Plissegardiner har mange fordeler. Köp online eller i butik på JYSK.


Faber plissegardin Duette har en særlig isolerende effekt, der nedsætter CO2-udslippet og giver besparelser på elregningen. Vælg mellem farver og stoftyper. Kirsch har en del plisségardin i olika färger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg