tirsdag 12. november 2019

Næringsbygg as

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi utfører alle oppdrag som underentreprenør for totalentreprenører og på mindre totalprosjekter, innen områdene næringsbygg , bolig og samferdsel. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt.


Næringsbygg Betong AS. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere.

Vi har hatt en jevn og fin utvikling siden oppstarten, og teller i dag ansatte. Vi tilbyr alle typer tjenester innen tømrer- og betongfaget, med både offentlige, profesjonelle og private utbyggere på kundelisten. Vi er en fasadeentreprenør i Nittedal, spesialisert på lager- og kombinasjonsbygg.


Vi har jobbet med utvikling av store prosjekter fra idé til ferdig bygg. Begge selskapene er godkjente opplæringsbedrifter og har lærlinger. Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til dette.


Les mer om vår cookiebruk her. Med lang erfaring og store krav til kvalitet, etiske retningslinjer og rutiner, utfører vi både nybygg og ombygginger av næringsbygg og private bygg.

Eiendomsforvaltning og -utvikling. Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å. KOVENT AS driver med levering, montering og prosjektering av nye ventilasjonsanlegg, samt service, vedlikehold og rehabilitering av næringsbygg. Faginnredning utformer spesialtilpasset fast inventar til næringsbygg. Vi følger kunden hele veien fra prosjektering til montering, og sikrer høy kvalitet i solid utførelse.


Gjennom tett dialog med byggherre og arkitekt møter vi alle behov. Lett-Tak-elementene produseres på. Innenfor næringsbygg har BB også bygd slakteri, industribygg, butikker, bensinstasjoner, lagerhaller og forretningsbygg. BB har bygget hele Norsk kyllings fabrikk på Støren.


Utbyggingen har gått over flere år og har vært gjort i mer enn byggetrinn. Mørke og hvite fasader kan kombineres, mens ikke-eksponerte deler av bygget gjerne kan utføres i glatt, grå betong. Vi leverer i hovedsak næringsbygg i Aust-Agder, Vest-Agder og Rogaland.


Produksjonen er etablert i Egersund Havn, så vi kan også levere til konkurransedyktige priser langs hele kysten. Det vil si at offentlige virksomheter som skole, barnehage, sykehus, sykehjem med mer også omfattes av begrepet næringsvirksomhet. Unntaket er private boliger.


Næringsbygg defineres som bygning der det drives næringsvirksomhet, både offentlig og privat.

I BundeBygg ønsker vi alltid å kunne yte det lille ekstra overfor kunder og samarbeidspartnere. Vi er en sparringspartner og involverer oss, følger opp og løser små og store utfordringer. Systemair er ledende leverandør av alle typer ventilasjonsutstyr på det norske markedet.


Vi har lang erfaring, høy kompetanse og bransjens bredeste produktspekter. NOHA er en markedsledende leverandør av brannsikkerhet til næringsbygg og industri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg