tirsdag 5. november 2019

Stue møblering

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Rask, enkel, lett å bruke.

Døgnåpen kunderservice. Stuen er et naturlig samlingspunkt i hjemmet og det er derfor viktig at man har en stue der alle kan trives, både familien i hverdagen og når venner kommer på besøk. Hos Møbelringen finner du et stort utvalg av kvalitetssikre og stilriktige møbler som tilfører personlighet og varme til stuen din.


I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende. Møbleringen gir rom for ulike aktiviteter og viser hvordan man kan møblere og bruke gulvarealet for å få en mer spennende møblering og romfølelse.


Stuen din skal reflektere deg og din personlige livsreise. I små stuer kan du gjerne velge åpne løsninger og plassere møblene langs veggen. Stuen vil virke større dersom rommets midtpunkt holdes fri for møbler.

Utnytt plassen maksimalt, og utnytt takhøyden. Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen , eller ommøblere den du allerede har. Grunnprinsippene får du her. I en avlang stue bør du ikke sette møblene mot veggene. Spisestuen bør ligger i nærheten av kjøkkenet.


Så lenge lengden tillater det, er det viktig å skape vertikal layout på tvers av rommets lengde. I en kvadratisk stue kan du for eksempel plassere sofagruppen midt i rommet, råder interiørarkitekt MNIL Beba V. Utfordringer med møblering. Tid for hjem-teamet har fått en utfordring som mange kan kjenne seg igjen i. Stua har store vindusflater, og det skaper utfordringer når man skal møblere. Bygg overskap helt opp til taket på kjøkkenet, eller i stuen.


Har du ikke råd til å bygge nytt, utnytt dødplassen over skapene. La livet ditt innrede stua. Filmkvel tid med familie og venner, eller bare å være deg selv. Våre stuemøbler lar deg skape et rom for å. Det handler om samhold. Til store sofaer er det flott og elegant med store bor men det kan også monteres mindre bord – men da litt lekent i forhold til sofaen.


Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ?

Inspirasjon til stua. Velkommen til stuegalleriet. Her finner du ulike stuemøbler i mange forskjellige stiler og størrelser. Tanken er altså at den ene stuen skal ha stor tv, og være hovedsaklig tv- stue.


Smarte møbler til stuen. Da kan du velge selv hvor stor plass det skal ta. Treverk er et varmt og mykt materiale som aldri går av mote.


I det langstrakte feriehuset sørger to gigantiske åpninger på hver side av stuen for å viske ut skillet mellom ute og inne. Med denne løsningen føles inne som ute om sommeren og behovet for en utestue blir mulig overflødig. Derfor er det vigtigt at indrette stuen med de rette stuemøbler. Her er naturen velkommen inn!


De rette stuemøbler vil nemlig skabe rammerne for en personlig og velindrettet stue. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.


Vi har fristende varehus og god service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg