søndag 24. november 2019

Lerret med ramme

Med dine egne bilder, skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Velg materiale som passer deg. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder.


Inkluderer gratis oppheng. Finn alt du leter etter.

Klikk her for å vise relevante resultater. Gi kunsten plass på maleplater og malelerret av kanvas i flere format, eller malelerret på rull. Kanskje med innvendig passepartout? Kilerammer og lerret.


Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Med en stilig ramme blir det ekstra elegant.


Print på lerret Ditt eget favorittbilde trykt på lerret har blitt veldig populært. Bildene får et unikt særpreg på grunn av strukturen i lerretet, og de blir produsert i miljøvennlige lerret av høy.

Rammen settes enkelt sammen uten verktøy. Alt du trenger for å montere lerretsbildet, inkludert oppheng, følger med i pakken. Hva med søte lerret til barnerommet, motiv av kjøretøy for bilinteresserte entusiaster, lekker kunst tilet bohemsk hjem, svarte og hvite malerier for en stilfull atmosfære, motiver fraditt favoritt spill og film verden, insekter, dyr, natur og landskap for de som liker naturen, moderne lerret med urbane motiver og tekstbilder og sitater. Lag fine Fotogaver som Pute med foto, Krus, Mobildeksel, iPadcover eller Musematte med dine beste bilder. En Fotogave er den perfekte gaven til familie og venner.


Ved større lerret setter man inn en midtstolpe (tverrtre) for å gjøre lerretet mer stabilt. Antall tverrtre bestemmes ut fra størrelse, men det mest vanlige er en eller stk. Du behøver lerretet du skal spenne opp, samt nyttig verktøy for å få jobben gjort.


Kjøp lerret som passer til din projektor. Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret. Lerret til projektor. Pynt opp med egendesignede fotolerret hjemme - med eller uten ramme.


Kun fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med tidsriktige lerret med dine foto, egne scannede bilder eller design. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.


Beskytt bildet fra sollys med UV-resistent glass. Få ekspertråd om å velge riktig ramme.

Du behøver ikke være en kjent kunstner for å innrede med dine egne kunstverk. Alle våre Veggdekorasjonsprodukter er laget for å enkelt henges på veggen. Treramme av ubehandlet furu med maleplate i god kvalitet med lerret limt om på baksiden.


Store og små lerretsbilder - uten synlig ramme. Uten synlig ramme er fokuset kun på bildet og det blir enklere å få bildet til å passe inn med resten av interiøret. Du kan bestille alle bildene våre som store lerret -veggbilder, i en rekke størrelser, helt opp til 2×meter. En elegant og tidløse måte å vise frem dine aller beste bilder. Printes på kvalitets-lerretsmateriale i bomull med en hvit coating.


Sang kileramme med lerret , bomull Ferdig grunnet bomullsduk, montert på ramme og klar til bruk. Mal med oljemaling, akrylmaling, vannoppløselig oljemaling m. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


Bestill Online i dag og få rask levering. De har over lang tid utviklet en spesiell motode for å få helt flate og presise hjørner, så lerretet ditt skal ta seg best ut på veggen. Materialet egner seg til alle typer bilder, men det er fargerike og kontrastfylte bilder som gjør seg aller best på lerret da teksturen i materialet er med på å fremheve alle detaljer. Da vi selv står for produksjonen av våre lerret vil leveringstid variere ut i fra antallet du bestiller.


I Kunstnerbutikken kan du også bestille levering hjem til deg, og på strekningen Drammen - Oslo, Drammen - Tønsberg og Drammen - Notodden kan vi levere med budbil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg