fredag 8. november 2019

Landlige kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. La deg inspirere av vårt utvalg av spennede kjøkkenløsninger i landlig stil. Ta gjerne turen innom vår butikkutstilling for en uforpliktende.


Et landlig kjøkken kan se ut på mange måter. Det landlige eller det tradisjonelle kjøkkenet oppleves ofte som litt gammeldags og romantisk i uttrykket.

Drømmen om et landlig kjøkken kan fint kombineres med nye og praktiske løsninger. Spisestuen og lysekronen i dette kjøkkenet er kjøpt på auksjon. Har du falt for stilen i det landlige kjøkkenet , har du flere muligheter for å få din kjøkkenkjærlighet. Det landlige kjøkkenet er nemlig et helt kjøkkenkonsept med håndtak og benkeplater som passer til stilen. Store møbler og frittstående elementer er typisk for et landlig kjøkken.


Hvis plassen tillater det kan du sette inn en øy, fra for eksempel Ikea. Det vil gi deg større arbeidplass på kjøkkenet og flere oppbevaringsmuligheter. Har du ikke plass til en øy kan et lekkert settebord være et flott alternativ.

Der fronter og skap føles innrammet, siden de ligger innenfor skapstammen og ikke utenpå, som på andre kjøkken. Det gir hele kjøkkenet et preg av å være et skreddersydd møbel og ikke bare en stabel kjøkkenmoduler. På kjøkkenet vi viser her har vi valgt fronten Sigdal Herregaard med speilfronter. Mitt landlige kjøkken Det er en stund siden jeg har vist bilder fra kjøkkenet.


Men her kommer noen bilder av gamle, kjære bruksting. Jeg er så glad for den gamle. Vi fikk også en del håndklær med monogram, noen med hvite og andre med rødt. Ett bilde fra vårt kjøkken i dag. Er enda på utkikk etter noen lamper å ha over bordet, jeg tok bare disse billige Ikea lampene for jeg fant aldri den rette lampen.


Men de duger jo godt de enn så lenge. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken.


I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Informasjonen som du fyller inn i skjemaet vil bli sendt til oss. Rimini-vinkelkjøkken danner rammene om den hyggelige og landlige stemningen som virker innbydende og vennlig i den travle hverdagen. Rimini-døren er belagt med matthvit folie og blir flott komplimentert av benkeplaten i massivt tre.


De antikke stålhåndtakene gir den perfekte finish til kjøkkenet og leder tankene til landlig idyll. Jeg bor på landet i en Västerbottensgård sammen med mann og tre barn. Den gamle gården vår har blitt et spennende prosjekt for renovering og redesign. Nå er det landlige kjøkkenet totalrenovert og oppgradert med gamle møbler i ny stil, med farger som skaper liv.


Kari er kjent matskribent i Lev Landlig, og fra aller første side var jeg totalt fascinert, og kunne ikke legge boken fra meg før siste oppskrift, siste duft og siste bilde av det landlige kjøkkenet var nyt til fulle! Den franske landstilen inspirerer jo såklart, og jeg har funnet frem noen bilder av nydelige franske landkjøkken. Enn så lenge må vi nok pusse opp med stor grad av gjenbruk.


Landlige kjøkken Sit her og drøymer om kva vi vil gjere ut av gamlehuset. Våre dyktige medarbeider hjelper deg gjerne med løsning på kjøkken og garderobe, bestill en gratis tegnetime i dag! Kom gjerne innom inn og se vår utstilling.


Kunnskap gir trygghet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg