tirsdag 26. november 2019

Pris gulvmaling

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Elastisk, akrylbasert betongmaling. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling , beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Gulv, Gulv,. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling.


Kjøp på nett eller i butikk. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Mal gulvet med gulvmaling i den fargen du ønsker 2. Strø ut fargeflakene på den våte malingen slik du selv vil 3.

Avslutt med klarlakk for en god sliteflate. Produktet anbefales til boliger og industrilokaler med lettere trafikk. Spesifikasjoner Glansgrad: Ca blank. Herdetid: timer, full slitestyrke etter 5–døgn. Innendørs gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv.


Luktsvak og slitesterk. Kan leveres i glansgradene blank, halvblank og matt og kan blandes i mange farger. Malingen har ekstremt god vedheft til alle underlag. Vi selger kun hvit maling på nett.


Denne svenskproduserte malingen gir en halvblank og slitesterk overflate. Den er vannbasert, inneholder ikke sterke løsemidler og kan brukes på både ubehandlede og. Fås i Blank, Halvblank og matt. Vi kommer også gjerne på besøk til deg for å ta en befaring av det som bør bli gjort. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling?


Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Original gulvmaling er en vanntynnbar maling som egner seg til gulv innendørs. Original Parkettlakk er en 1-komponentlakk for parkett og tregulv som også er egnet for ubehandlet kork, trapper og treverk innendørs. Jeg plukket opp et spann Trestjerner gulv- og trappemaling fra min lokale Coop etter at jeg fikk beskjed på min lokale Flügger at de ikke kunne blande mørke farger for gulvmaling.


Jeg bryr meg strengt tatt ikke hvor malingen kommer fra så lenge den er av god kvalitet og til en fornuftig pris.

Det er litt dyrere enn annen gulvmaling , men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent. Redaksjonen anbefaler: FAKTA: Er EPOXY-maling farlig? Slik maler du med epoxy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg