mandag 25. november 2019

Spraylakkere kjøkken selv

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Du må selvsagt beregne kostnader til grunning og maling, i tillegg kommer beskyttelsesdress og eventuelle sprøyter. Les også: Skal du legge gulvfliser på kjøkken selv ?

Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, dører etc. Alle typer innredning. Restaurering med maling kan derfor være et meget godt alternativ. Snedig at denne tråden skulle dukke opp da jeg akkurat har sprøytmalet kjøkkeninnredning og mange hyller selv.


Gir en betongaktig finish på vegger, gulv og benkeplater. Kjøkkenet er demontert og fraktes selv. Har nettopp gjort samme saken her, malt et gammelt kjøkken selv , og jeg ble fornøyd.


Lakkeringsverksted på Grorud i Oslo for kjøkkenlakkering.

Gratis taksering og garanti på utført. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like godt som nytt. En populær og vanlig tjeneste i dag er å få kjøkkenfrontene spraylakkert.


Spraylakkere kjøkken Om man ikke ønsker å gå løs med malekosten selv finnes det tjenester man kan kjøpe. Flere selskaper har spesialisert seg på dette, og reklamerer med at resultatet skal bli som nytt. Jeg og mannen har vel fått det for oss at det kanskje ikke vil bli så pent å male det selv.


Men det kan jo selvsagt vurderes det og. Har ikke peiling på hvor det er fra. Men, du kan også spraylakkere kjøkkenet selv. Høyglansete kjøkkenfronter har vært populært i flere år, men et egenmalt kjøkken vil ikke få like blank overflate som de folierte, selv om du velger høy glansgrad.


Høyglanstrenden er på vei ut, men det er verdt å ta med seg at jo glattere overflatene er, jo enklere er det å rengjøre dem. Kollagen er noe vi har i huden naturlig, og mister med aldere, så om kollagentilskudd fungerte, ville det vært fantastisk. Rullet selv kjøkkenskapene nå med Gjøco Dekkmaling 90. I teorien er det en kjempeide.


For å gjøre et rimelig og enkelt kjøkken om til noe særegent, har vi valgt å la parketten i stua fortsette inn på kjøkkenet , opp. Håndtak og nøkkelhull ble spraylakkert petrolblå.

Innsendt av Kristin Skjevling fra Trondheim. Hvor vanskelig er det egentlig å spraylakkere et kjøkken ? Er dette en jobb du fint kan klare selv , eller er det et prosjekt som er dømt til å mislykkes? Vi har pratet med tre eksperter for deres beste råd og tips.


Noen som har gjort noe slikt SELV og fått et bra resultat? Man kan vel bruke proff hjelp, men da blir det vel billigere å sette opp et nytt kjøkken. Malermester Eilif Andersen fra Bergen er i utgangspunktet skeptisk til at. Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig.


Se alle mulighetene her! Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av kjøkkeninnredningen. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i. Plasser hvitevarene og bestem selv hva kjøkkenet ditt skal bestå av. Det blir også lettere å ta konkrete valg med et slikt tegneverktøy, fordi du kan se forskjellige oppsett og velge det som passer deg best. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun.


Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! Når solen skinner og været er varmt, blir det fart i grillen og matlagingen flyttes utendørs. Du kan fint bygge et utekjøkken selv. Da er det kjekt å ha et utekjøkken med praktiske løsninger til matlaging under åpen himmel.


I våre byggeveiledninger til utekjøkken blir du guidet trinn for trinn når du går i gang med å bygge utekjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg