mandag 25. november 2019

Lerret bilde

Med dine egne bilder, skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Velg materiale som passer deg. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen.


Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng.

Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Hos fotoknudsen hjelper vi deg med å lage bilde på lerret. Et lerretbilde fremhever fargenyanser og detaljer, og eksponerer bilder godt.


Ditt personlige bilde på et fotolerret blir det et vakkert kunstverk. Med smartphotos brede utvalg er det enkelt å realisere ideene du har for veggene i hjemmet eller på kontoret. Et foto på et lerret blir raskt til et kunstverk på veggen din, og med et foto på en plakatbakgrunn får du en flott forstørrelse av bildet ditt på en hard skive.

Har du et bilde du gjerne skulle hatt mer glede av? Bestill det på fotolerret og heng opp på veggen din. Vi garanterer høy kvalitet og flott resultat!


Vi vil at du skal finne et bilde du liker. I sortimentet vårt har vi lerretsbilder fra spennende designere, kreative fotografer og illustratører som har skapt motiver til både i stuen, kjøkkenet, soverommet, barnerommet og entreen. Tilsammen har de et bredt formspråk som passer alle mulige stiler, personligheter og miljøer. Lerret til projektor.


Kjøp lerret som passer til din projektor. Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret. Skap dine egne kunstverk med smartphotos fantastiske produkter. Med ditt foto på lerret får du et personlig kunstverk på veggen.


Med foto på laminert poster får du en fantastisk forstørrelse av bildet ditt pp en hard alu plate. Gi et vakkert lerretskort med ditt eget bilde som en gave! Lag ditt eget personlige kunstverk for å dekorere veggen din!


Ingenting kan være mer moro enn å fange din favoritt eller mest spesielle bilde , logo eller tekst på et vakkert lerret. De har over lang tid utviklet en spesiell motode for å få helt flate og presise hjørner, så lerretet ditt skal ta seg best ut på veggen.

Materialet egner seg til alle typer bilder, men det er fargerike og kontrastfylte bilder som gjør seg aller best på lerret da teksturen i materialet er med på å fremheve alle detaljer. Selve rammen er altså skjult bak lerret , derav blind. Vi har projektor i alle størrelser og prisklasser som dekker de fleste behov, både for kontoret eller hjemmekinoen.


Klikk her for å vise relevante resultater. Finn alt du leter etter. Det spiller ingen rolle hvilket bilde du vil trykke, så lenge det har høy nok oppløsning.


Bildet du velger, enten det er et foto, en tegning eller en annen illustrasjon, må ha minst én piksel per millimeter i lerretsbildet. Hvis du vil trykke et lerretsbilde på x centimeter, må du altså laste opp et bilde som er minst 6x 600. Her er et bilde fra stua vår. Hurrungane – lerret 140x70cm.


Som du kan se tar dette bildet seg fint ut på veggen der det henger hos oss. Hos oss på NetOnNet finner du projektorlerret i flere størrelser og design fra merker som Kingpin Screens, Andersoon m. Hvorfor ikke velge et lerret med motordreven kassett som styres med fjernkontroll? Vi benytter et ekstra kraftig bomullslerret, som sammen med vår unike printteknikk gir ytterst skarpe og klare farger, som du garantert ikke ser bedre hos andre leverandører av bilder på lerret. Fordelen ved å printe ditt bilde på lerret , er blant annet at strukturen i overflaten gjør at du unngår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Du kan både få ditt bilde på lerret som standard lerretsbilder eller delt opp i flere felt (Oppdelt foto på lerret ). Bildene dine printes som lerretsbilder på ekte bomullslerreter og spennes på en treramme på samme måte som et maleri.


Elite Screens 1Elektrisk lerret - 277x155cm 16: Gain 1. Foto på lerret er en veldig flott utsmykning som holder i over 1år. Hjem Hjemme Dekorasjon. Et flott og personlig bilde på et lerret er en veldig god gaveidé til familie, venner og kollegaer. Er gaven til et barn, kan du finne et fint bilde av kjæledyret deres.


Mulighetene er mange. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg