fredag 29. november 2019

Lampe fra house doctor

Design til rett pris! Gratis frakt og levering innen dager! Merket designer foruten lamper også alt annet interiør til hjemmet, som f. Hos oss får du alltid rimelig frakt og fri retur.


Taklampen er laget av sortlakkert jern og har flotte messingdetaljer. Molecular taklampen har justerbare armer som gjør det mulig å gi lampen det utseende som du selv ønsker, og dessuten rette lyset i den retning du selv ønsker.

Glasskulen kan også brukes som dekorasjon eller henges opp i. Sokkel: ELyspærer følger ikke med. Brandet designer udover lamper, også alt øvrigt interiør til boligen så som møbler, tæpper, pyntegenstande, køkkenudstyr og outdoor produkter. Find din ynglings lampe lige her. Pendelen er skapt med glasskuler og en sølvfarget sokkel som henger på en leken måte.


Den er tilgjengelig i to versjoner i enten svart eller messing, samt som bordlampe, vegglampe og pendel. Den ene i hvitt opalglass, og den andre i gjennomsiktig røykfarget glas. Opal lampen er en flott pendellampe i hvit glass med messing detaljer.


Den elegante lampen passer utmerket over kjøkkenbordet, i stuen eller soverommet.

Hvorenn du plasserer Opal vil den tilføre et sofistikert uttrykk til rommet. Lyspære er ikke inkludert, passer med Epære med max 40W. Den spesielle formen puster moderne kunst uten å miste sin behagelige balanse.


House Doctor designer lamper i tidens trend til din bolig. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Hyllene er fulle av bl. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende! Du er herved blitt advart.


Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. Tusenvis av fornøyde kunder. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi fører alle belysnings- produktene til HouseDoctor.


Riktig lampe til ditt hjem skaper et personlig og stemningsfult interiør. Denne lampen vil garantert heve interiørnivået på hjemmekontoret eller i stuen! Lampen har justerbare armer.

Pære følger ikke me bruker E2 max W. Det er en unik lampe med et kult utseende som nok vil tiltrekke seg mye oppmerksomhet i hjemmet. Som navnet antyder, er denne lampen designet med to glassballer i fokus - en av dem er en grå glassball og den andre er en hvit glassball. La deg inspirere av et univers av spennende møbler som følger tidens trender for både materiale, farge og design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg