torsdag 14. november 2019

Spesielle tapeter

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Jeg skal bare tapetsere en vegg, vil ha en spesiell tapet der, med mønster.


Prisen er ikke så viktig, i og med at det kun er en vegg. Regner med at noen av dere her, har kontroll på dette!

Blir kjempe glad for alle svar! Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Fantastiske tekstiltapeter i ren, Belgisk lin. Novalin produserer alle sine tapeter i Sverige, med lange tradisjoner for faget.


Spesielt for Novalin- tapeter er opphengsmetoden som gir muligheten for nærmest sømløse skjøter. Vinyltapet er ikke ensbetydende med baderomstapet. Til våte rom må vi velge tapeter som tilfredsstiller spesielle krav (se nedenfor).


De passer særlig godt i rom som er utsatt for røff bruk og slitasje.

De tåler rengjøring med såpe og vann, noen med klut eller svamp, på noen kan en til og med bruke skrubb. Tapeter og veggdekor for hver en lommebok Det har aldri vært morsommere å innrede enn nå. Det finnes en uhørt variasjonsrikdom når det kommer til tapeter og møbler. Det gjør at alle kan finne sin spesielle stil og skape fantastiske miljøer både hjemme og på offentlige steder.


Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk. Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du. Kjøper du tapet fra Byggmax kan du være sikker på at den er av høyeste kvalitet. Tapetene er slitesterke, noe som er en stor fordel spesielt under påføringen. I tillegg er tapeter med vannbaserte trykk svært miljøvennlige.


Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater. Kjøp vår moderne samling av lerretskunst og fototapeter. Skap dit eget Lerretsbilde online.


Du kan også velge å få laget en 1 personlig tapet med et motiv etter eget valg, enten med et foto eller grafisk kunstverk. Kanskje som ny tapet på barnerommet, eller helt ny tapet i stuen? Last opp ditt motiv, så printer vi tapeten din på mål, så det passer perfekt på din vegg. Utenom dette har vi også glassfiber, miljøstrie og veggfornyer i mange varianter.


Myke buer i gull mot en lysegrå marmorert bakgrunn skaper en liten magi i rommet.

Det eksklusive tapetet Arch har et lekent og vakkert design som skaper lekre og eksklusive rom. Den tidløse bergarten, sammen med gull – skaper definitivt noe spesielt i interiøret. For eksempel kan du velge en fototapetmed gamle, værbitt ujevn murstein for å skape en stemning av casual. Fototapetav murstein fra den hvite, moderne stil til de halv eksponert tegl og graffiti kan opprette et notat av sin spesielle måte i ditt hjem.


Det spesielle med disse tapetene er tekstilfibrene i papirmassen. Disse gjør tapetlengdene enkle å jobbe med og like slitesterke som pengesedler – de er faktisk laget av det samme fibermaterialet. Fibrene i tapetet slipper gjennom fukt og lar veggene puste. Våre fototapeter kan leveres i akkurat de målene du ønsker, og finner du et motiv du liker, men som ikke passer helt, kan våre dyktige bilderedigerere hjelpe deg med å tilpasse bildet på best mulig måte. Tapet som blir til overs, egner seg ypperlig til ulike dekorprosjekter, for eksempel til barnebursdagen, påskepynt eller andre feiringer.


Vi fører tapet fra kjente merker som blant annet BORGE, STOREYS, EIJFFINGER. Hvis du syns det er vanskelig å velge tapet , hjelper vi deg på vei slik at du finner den rette. Vi kan skaffe tapet i de fleste stilarter og farger som ønsker i alle prisklasser.


Kom inn til oss på Åsane senter i Bergen for en hyggelig handel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg