torsdag 21. november 2019

Trebitt terrassebeis to strøk

Merkevarene til lave priser. Kjøp strøk i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. TREBITT Terrassebeis.


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Avhengig av temperatur og luftfuktighet.

Kraftig rensemiddel med blekeeffekt til tidligere behandlede terrassegulv og hagemøbler. Inntil års vedlikeholdsintervall. The offer can be purchased in. Deretter legg et strøk terrassebeis (vanntynnbar) i farge Jotun Schimmergrå.


Antall mellom- og toppstrøk følger Jotun sine generelle. Ett strøk er nok og gir en vakker, matt og slitsterk overlfate – som holder lenge. Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny.


Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut.

Det ser ut som at det er malt i flere omganger. Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler et regnskyll en times tid etter påføring. Et langvarig, pent utseende oppnås med kun ett strøk , samtidig som treverkets naturlige og livfulle uttrykk fremheves og bevares. Trebitt 6sotgrå Gulv: trebitt.


Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Vanntynnet oljebeis fra Jotun som gir en transparent ikke-filmdannende beskyttelse av både nytt og gammelt impregnert treverk med kun ett strøk. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking. Fyldig konsistens som gjør beisen enkel å påføre - kun ett strøk.


Regnsikkert etter time. Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt. Og du trenger ikke nødvendigvis å bruke en terasserens etter -år før du setter på et nytt strøk. Fargen Burmateak er en gyllen gulaktig tone med lange tradisjoner.


Enkel å påføre - kun ett strøk. Terrassen fikk to strøk i fjor, så den står vi over i år. Skap et deilig uterom på terrassen!

Med god harmoni mellom farger på fasade og terrasse, kan du nyte late sommerdager til det fulle! Om du trenger ett eller to strøk kommer an på beisen du velger, og på hvor dekkende du ønsker å få den. Det er ulike varianter på markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg