fredag 29. november 2019

Store putetrekk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes.

Du kan velge putetrekk med sterke farger, dempede farger eller kreative design. Gå på oppdagelsesreise og finn ditt nye favorittputetrekk nedenfor eller besøk din lokale JYSK-butikk. Er du på jakt etter flere puter til sengen? Se vårt store utvalg hodeputer her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner.

Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker.


Gi pynteputene dine nytt liv med nytt putetrekk. Stort og fint putetrekk 60x60. Lekker pute med retro motiv. En enkel og rimelig måte å gjøre en stor forskjell i rommene dine er pynteputer og nye putetrekk.


Varier mellom fløyel, saueskinn eller noen av de andre flotte materialene vi tilbyr. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Hos Kid har vi et stort utvalg av putetrekk og putevar. Vi tilbyr trekk til alt fra nakkeputer til pynteputer her. Velg mellom ulike størrelser og design i flanell, sateng og bomull.


Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. De beste kuppene finner du her.

Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet.


Håndkler, matter og kurver. Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster.


I denne butikken kan du velge å se priser inkl. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg