onsdag 20. november 2019

Ståbord kontor

Stort utvalg av ståbord til gode priser. Kjøp enkelt online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Stoler og bord til bra pris. Rask levering - Høy kvalitet!

Bord til lave priser. Ståbord og innskrivningspult som egner seg. Ambisjonen har alltid vært at AJ Produkter skal være en ledende leverandør av kontor -, lager- og verksteds. I vårt arbeid med kunder, arkitekter.


Haugstad Møbel produserer ståbord til kontor i mange varianter og størrelser. Vi produserer på mål, størrelse, beskrivelser og design. Vi kan produsere i standard formica laminat og mulighetene det er der innen struktur og fargevalg.


Høye bord og stoler til fellesrom, møterom, kantiner, perfekt for kaffepauser og småprat.

Mange ulike størrelser og farger. Gi form til et dynamisk miljø som raskt åpner for nye kontakter, ved hjelp av ståbord og barbord. Høye bord skaper dynamikk og bevegelser på kafeen, i pauserommet eller på minglekvelden. Finnes i tre utførelser: Hvit laminat, sort laminat og sort laminat på vangene med sort linoleum på bordplate.


Ved å godta innhold nedenfor godtar du bruken av disse informasjonskapslene. Disse informasjonskapslene inneholder ikke personlig informasjon. Du får også en mengde tilbehør og andre type kontormøbler tilpasset våre skrivebor slik som skuffeseksjoner, avlastningsmatter, kontor - og oppbevaringsskap,m. Hos AJ Produkter skal du kunne finne alt du trenger av kontormøbler.


Vi er en totalleverandør som også tilbyr levering og montering av dine møbler. Vi har stort utvalg fra. Alle våre priser er pr. Vi kan ordner transport, daglig sending til Oslo. Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.


Svart eller sølv lakkert stålunderstell. Gerdmans har alt for kontor , lager og industri. Gode rom for oppbevaring av Aringpermer.


Med elektrisk heving og senkning av skrivebordet kan brukeren raskt og enkelt endre arbeidsstillingen fra sittende til stående, noe som påvirker den enkeltes helse positivt, blant annet ved å avlaste kroppen og forebygge arbeidsskader.

Leveres med fothviler og stillskruer. Arper Dizzie barbord. Degvold kontormøbler lagerfører en rekke stoler og bord til kontoret, møterommet og hjemmet. Vi importerer møbler selv fra flere lan og kan hjelpe deg med å. Barbord och ståbord för offentlig miljö, kontor.


Används som ståbord eller med barstolar. Kolla in vårt sortiment av ståbord. Här hittar du ståbord i olika färger, former, stilar och storlekar - allt för att passa in på ditt kontor.


Besök ett av våra många showrooms för att upptäcka våra produkter och prata med våra hjälpsamma kollegor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg