onsdag 20. november 2019

Utendørs treningspark

Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser!

Stort utvalg og rask levering. Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. En utendørs treningspark er alltid åpen og gratis for brukerne. Våre utendørs treningsapparater kan brukes av alle.


Uavhengig av fysisk form eller alder. Vi har utendørs treningsapparater som trener bevegelighet, styrke og utholdenhet. Samt en helt egen serie med apparater med motstan for de som ønsker styrketrening.

GRATIS TRENING UTEN ÅPNINGSTIDER - Under finner du produktene delt opp i serier. Lavterskel og mer tradisjonell egenvekts trening. Treningsapparater for utendørs bruk som er utviklet for å stimulere til fysisk aktivitet. Tufteparken er den mest populære formen for treningspark i Norge for utendørs trening og aktivitet. Denne typen park er laget for å være i folks nærmiljø, og styrker sosiale aktiverende hjelpemidler.


Parken er utviklet spesielt til at alle kan utføre grunnleggende øvelser, selv uten treningsbakgrunn. BeStrong utendørs treningspark 2er en kjempestor treningspark der hele personer kan trene på apparatene samtidig. Med en hvileperiode på 1:kan personer trene sammen i parken. På grunn av sin størrelse og kapasitet er dette et sikkert valg for byer og offentlige samlingspunkter der man kan forvente stor aktivitet.


Utendørs treningspark Dette er apparater som appellerer til mennesker i alle aldre og fysisk form. I den lille skogen mellom Hotell fritidsparken og Ishallen finner du de utendørs treningsapparatene. Men det som kanskje var det aller mest unike var det utrolig inkluderende miljøet som ble skapt i parken, for Tufteparken ble i tillegg til å være en utendørs treningspark en sosial arena der alle var likestilte og hjalp hverandre. Dette er unikt sammenliknet med et hvilket som helst annet treningsmiljø.


Et lite stykke utenfor Oslo i byen Asker treffer jeg Lasse Tufte. Han er primusmotor for prosjektet Utendørs Treningspark her i Asker. Når jeg spør han hva dette prosjektet går ut på, så svarer han entusiastisk – om du har sett en sulten apekatt få øye på bannaner så er det ikke store forskjellen på entusiasmen.

Gympark AS representerer det tyske selskapet Saysu Gmbh. Det gir muligheter for å trene utendørs alene eller i en gruppe. En del av våre produkter er priset EXW fabrikk - ta gjerne kontakt med oss for et prisoverslag inkl. Her kan man varme opp med en tur langs elva og trene styrke i aktivitetsparken etterpå. Dette er en fin treningsarena for småbarnsforeldre, skoler, lag og.


Nå blir utendørs treningspark i Mørkvedlia en realitet. Vi er svært takknemlige for at Bodø kommune har tatt initiativ til et samarbeid om å sette opp en utendørs treningspark i Mørkvedlia. Hvem kan bruke parken? Parken er planlagt satt opp i inneværende år, og vil gi barn, ungdom og voksne ca.


Vi har et større utvalg av utendørs treningsapparater som egner seg utmerket til idrettsbaner, treningssentre, institusjoner, rehabilitering etc. Det er laget et bredt spekter av produkter som tilfredsstiller flere målgrupper, noen er spesielt utviklet til rehabilitering, mens andre er utviklet til styrketrening. Logg inn eller registrer en konto for å lese denne artikkelen. Treningspark for alle aldre Vardåsen vel bidrar til å utvikle et område som benyttes av langt flere enn de som sogner til vellet.


I denne serien gir vi masse inspirasjon til hvordan du kan flytte styrketreningen ut under åpen himmel. Våre apparater er spesielt designet for å ta vare på helsen gjennom forskjellige øvelser. Er du ikke så heldig å ha utendørs treningsapparater i nærheten, kan du bruke benke, gelendre, lekestativer og lignende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg