onsdag 13. november 2019

Pynting av kaker

Produktutvalg for hobbybakere og bakeglade i hele Norge. Velkommen til Kensaq. Finn pynting av kaker i dag! Fin og morsom pynting av kaka kan sette en spiss på selskapet.


Her er forslag og fremgangsmåter til pynt som virkelig tar kaka ! Tips til pynting av bløtkaker Frukt, marsipan, krem og pynt.

Kokke-Lise gir deg tips til pynting av kaker , noe som jo burde være rimelig aktuelt i konfirmasjons-, nasjonaldags- og dessuten bursdagsmåneden mai! Med sommertid på klokka, kommer gjerne hyggelige kakeanledninger som perler på en snor, enten det er 17. Form små blomster ved hjelp av en utstikker eller en skarp kniv.


Pynt hver blomst med smeltet sjokolade. Til denne kaken har vi laget ca blomster. Pynt kanten av kaken med friske bringebær. Fest marsipanblomstene på kaken med smeltet sjokolade.


Legg på friske blader av mynte.

Avkjøl kaken helt i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Her finner du vårt store utvalg av forskjellig kakepynt. Baking og flotte kaker har blitt svært populært her til lands og den amerikanske kake -kulturen er på full fart inn på det norske markedet.


Den byr på fondantlokk, fargerike kreasjoner, frosting og unike kaker som matcher temaet, fargene og anledningen! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Beskrivelsen går gjennom alle steg fra baking av kaken , fylling, trekking og pynting. Hvordan lage en legokake. Denne legokaken er superpopulær til enhver liten (eller stor) legobygger. Hos nettbutikken Slikkepott.


Bare ordet gjør at en får vann i munnen. Hell litt av den varme melken over eggeplommene, rør godt og ha alt tilbake i gryten. Varm forsiktig opp og pisk hele tiden. Varm opp til kremen tykner, sil over i en ren bolle og avkjøl.


Ha halve bærene på bunnen og ha på pisket fløte.

Ha et tynt lag vaniljekrem oppå. Det brenner seg fort! Selve bryllupsdagen er iallefall viktig.


Og det siste du bør gjøre er å stresse for å få alt iorden - Da baller det bare på seg av ting som skal gjøres, og til slutt blir du så sliten at du helt glemmer å kose deg, når du står der å skal feire den store dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg