torsdag 7. november 2019

Led kubbelys med timer

Led kubbelys med timer

Stort utvalg av kubbelys hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kjøkken, kontor, rengjøring, skole, hobby. Faktura dager uten ekstra kostnad!


Led kubbelys med timer

Digital timer med store og tydelig tall. Sier tydelig ifra når tiden er over. LED -lys i voks med naturtro, flammende skinn. Slå på og av selv eller la timeren ta. Flott LED kubbelys med varmhvitt lys.


Flammen er i konstant bevegelse slik at det ser naturtro ut. Innred uteplassen eller balkongen med lys og lykter, eller bruk dem som dekorasjoner i hagen - dette kubbelyset er også beregnet til utendørs bruk. Et robust kubbelys som er IP-klassifisert og tåler regnvær. Kubbelys med batteri i ekte stearin. Et tykt og vakkert lys med flimrende skinn, svært likt det som kommer fra ekte stearinlys av antikkhvit voks.


Kjøp batterilyset her! De kubbelysene med bevegelig flamme som finnes, vil alltid være en anelse dyrere enn kubbelys uten vippende flamme - men det er de verd! Våre elektriske kubbelys med bevegelig flamme er laget i supergod kvalitet for gi det det beste resultatet, uansett om du skal ha dine kubbelys med batteri i en lanterne, eller om de skal stå fritt.


Led kubbelys i voks med timerfunksjon. Timeren er automatisk stilt inn til intervaller med timer på og timer av. Disse intervallene kan brytes ved å skru kubbelyset av og så på igjen. Vi har et stort utvalg kubbelys med LED. De selges enkeltvis eller i forpakninger med flere.


Led kubbelys med timer

Lysene er for batteri og noen kan styres med fjernkontroll og andre har med timer , men det er også mulig å slå på og av selv. Elektriske telys med eller uten timer. En stor artikkel innenfor elektriske lys, er de fine elektriske telysene som man kan bruke et utall av stedet i hjemmet. Batteridrevet LED kubbelys i hvit voks. Timer med timer på og.


Lyset benytter stk C-batterier. Gode priser og fri fakt! Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Dette lyset hat Twinkle-pære, som vil si at lyspæren beveger seg. LED -lampene gjør at batterilyset trekker minimalt med strøm, noe som gjør batteritiden herlig.


Led kubbelys med timer

Timeren aktiverer lyset i åtte timer og holder det slukket i timer. Telys har jeg derimot aldri fummet med timer. Fantastiske LED batterilys og telys som ser veldig realistiske ut og gir et fint lys.


To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg