fredag 8. januar 2021

Vaser og potter

Alt av café og restaurantutstyr samlet på ett sted. Stilrent eller urbant og trendy? Handle online - tollet og klart til levering! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Vaser og potter

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Sjekk ut Vaser Og Potter. Her finner du alle Bokklubbens bøker innen emnet vaser og potter. Stort utvalg av friske blomster, vaser og blomsterpotter.


Enkel og rask bestilling – levert rett på døren. Dekorer hjemmet med vaser og potter som du kan fylle med hva enn du måtte ønske. Disse er like fine fylt med blomster, som de er uten. Her er det kun kreativiteten som setter grensene. Velg imellom ulike størrelser, design, materiale og farge – og vi garanterer at du vil finne noe som vil falle i smak.


Vaser og potter

Flotte vaser med roser, tulipaner eller markblomster fra egen hage pynter opp både festbord og hverdagsbord både ute og inne. True Colour er en serie med vaser designet av Lex Pott. Designeren spiller på kontrasten mellom det oksiderte metallet og det polerte.


Like lekker med blomster som uten. Silent-vase er en enkel og tidløs vase designet av Andreas Engesvik. Vasens enkle og tiltalende form gjør at den lett kan matches med andre interiørdetaljer. Bruk den alene eller sammen med andre vaser i samme serie. Grønne planter er vinden som aldri før.


Vaser og potter

Ting har et stort utvalg av dekorative vaser , potter og blomsterpotter til å pynte opp hjemmet ditt. Start Hjem og fritid Hage Dyrke og plante Potter , krukker og vaser. Både innepotter og utepotter. Vi har blomstervaser og blomsterpotter i både moderne og retro design, som vil kunne gi en fin ramme for interiør og atmosfære.


Denne siden bruker informasjonskapsler: For at nettbutikkfunksjonaliteten som det å legge produkter i handlekurven skal virke. For å se hvordan siden blir brukt med. Vakre blomster krever en vakker presentasjon!


Vi har de perfekte vasene som du kan bruke til å dekorere me uansett om du bruker falske eller ekte blomster. Franske vaser og urner har et dekorativt utseende og fanger blikket i alle hager, spesielt i enden av gangveier og -stier. De grasiøse kurvene og flotte finishen på stamme og kant er elegant. Slike urner ble først brukt i romertiden og ble senere introdusert på nytt under renessansen. De gir et tidløst innslag i hagen.


Vi holder til i Nordhordland utenfor Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg