tirsdag 19. januar 2021

Vaxbo lin

Vi är övertygade om att vi behöver konsumera färre men bättre ting. Vårt bidrag är bruksföremål i 1 lin, ett naturmaterial som håller i generationer och blir vackrare med åren. Lin er et bærekraftig naturmateriale som holder i flere generasjoner. Målet deres er å veve sammen gamle håndverkstradisjoner med moderne design.


I begynnelsen var produksjonen utelukkende basert på spinning, men etter noen år startet også veveriet.

I dag har de det eneste linspinneriet i Skandinavia som spinner, farger og vever sitt eget lin. IKEA - VÄXBO, Kollasjramme til fotografier, hvit, Plass til bilder, slik at du kan lage din egen, personlige kollasj. Rammen er av plast, det gjør den sterk.


Håndkle er natur, ubleket med en bred farget stripe nederst. Vi har tre varianter: en med blå stripe, en med sort stripe og en med hvit stripe nederst. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet.


Really made in Sweden.

Det er med stolthet vi forvalter og utvikler en av Sveriges kulturarver. Vi vever og syr våre linprodukter på vår. Växbo Lin AB, Linnefabrik i Hälsingland. Norges Linforening stiller ut på julemarkedet til Bærum Husflidsforening med linprodukter. Vi selger: såpespon (til å vaske lin og forteller hvordan det skal gjøres) lin brødposer rapport om hvordan naturfarge lin håndklær, løpere, puter oa.


Vaxbo lin väveriet - Duration. En gastronomisk arena mitt i Hälsingland med lokalt producerade råvaror. Vi har placerat oss i White Guide under God klass år efter år. Linneväveri i Hälsingland som bara väver textilier i 1 lin.


Alla produkter vävs på fabriken i Hälsingland och allt i 1 lin. Linet kommer från naturen, så när produkterna gjort sitt går de till återvinning eller slängs på komposten. Deres bidrag er brukselementer i 1 lin , et naturmateriale som holder seg i generasjoner og blir vakrere med tiden. Några vävstolar har redan börjat arbeta.


Under era besök hos oss är ni alltid välkomna in hit för att se vår produktion. Vävarna jobbar mån-fre 7-16. Vi tar även emot sällskap för guidning, minst pers.

We fell in love and have been together since. This is a one chance in a lifetime. The dream to do something together have been constant during the years.


Lingarnet er supert til å veve, strikke og hekle. Vi kan for eksempel varmt anbefale hjemmestrikkede kjøkkenkluter i lin. Företaget har en stark hållbarhetsprofil och väver och syr alla linneprodukter på plats i Växbo.


De blir så utrolig fine. Linen is a fibre that ages more slowly than other textiles, and It becomes softer and more beautiful over time.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg