torsdag 14. januar 2021

Verktøy og maskin randaberg

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Metabo verktøy , tilbehør og reservedeler. Din leverandør av verktøy og verkstedmateriell. Stort utvalg og rask levering.

Vi leverer alt innen skog og hage produkter, tilhengere fra Tysse, CF MOTO ATV, propan og sveisegass fra ALbee. Bestill varene dine i nettbutikken, eller besøk butikken vår på Randaberg. Bygdebladet Randaberg og Rennesøy.


Det hele startet i en kjeller like ved Randabergveien. Nordens største utvalg og dagers angrerett. Elektronikk, komponenter, droner, arduino, raspberry pi, batterier, verktøy.


Gode priser og fri fakt!

Beste Priser Med Handlesmart! Dette gir en helt unik støtdemping! Verneskoen er produsert i vannavisende mikrofiber og tekstilmateriale med tåhette i stål og metallfri spikertrampsåle.


Leveres i størrelse til 48. De har et stort utvalg produkter innen industrien, samt produkter til skog, hage, båtpleie og løfteutstyr. Grunnen til at man kan bruke egenkapitalens rentabilitet før skatt som mål er at gir et bilde av utviklingen uavhengig av ekstraordinære poster og skatteendringer. Vi har siden oppstarten betjent kunder i Sør Rogaland.


Kundene betjenes ved oppsøkende salg, ukentlig besøk og ved vår butikk på Langholmen i Egersund og Nordlysvegen på Bryne. Vi er totalt ansatte pr. TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy , maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell til proffmarkedet. Verktøy og Maskin As, Aal, Buskeru Norway.


Randaberg skal skinne langt utover kommunen og være den gode vaktmesteren som stille opp for alle som ønsker forutsigbart vedlikehold. Bedriften disponerer en moderne og allsidig maskinpark for å dekke ethvert oppdrag. Vi har kontor og verksted på Tunge i Randaberg. Hva kan vi tilby deg som kunde?


Kvalitetsvarer fra kjente merker.

Se våre kataloger her. Finn de beste prisene på nettet. Bøveien, Randaberg : Sedum og kulesteinsmur. Firmaet tar hovedsakelig oppdrag i kommunene Rennesøy, Randaberg , Stavanger, Sola og Sandnes. Forskrift om maskiner gjelder konstruksjon, bygging og omsetning av maskiner.


Vi holder til i tilrettelagte lokaler med butikk og verksted i Øvre Vats, nord i Rogaland fylke. Forskriften gjelder den som produserer en helt eller delvis ferdigstilt maskin. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg