torsdag 21. juli 2016

Lpo arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! LPO arkitekter har prosjekter innenfor plan, arkitektur og utstilling. Vi lager helhetlige løsninger for våre kunder og samfunnet for øvrig der både innovasjon og. Vi er LPO Hva vi gjør Prosjekter Nyheter Kontakt Søk. Våre prosjekter spenner fra det innadvendte utstillingsrommet til de store byplanene.


De blir alle til gjennom stort faglig engasjement, tverrfaglig samarbeid og vilje til innovasjon.

Vi er rundt 1dedikerte arkitekter og rådgivere som brenner for arkitektfaget og troen på at det vi gjør, kan gjøre en positiv forskjell for enkeltmennesket, miljøet og samfunnet vårt. Vi har vårt hovedkontor på Bislett i Oslo, med avdelinger på Lillehammer, i Longyearbyen på Svalbard og i Bohuslän i Sverige. Toggle navigation Meny Hopp til hovedinnhold.


Medlemssider, portal og verktøy. Mot fjorden foreslår LPO å organisere den nye bebyggelsen i klynger og fundamentert på peler ut i vannet, inspirert av de gamle sjøbodene i Sandviken På oppdrag fra OBOS, har LPO utarbeidet en mulighetsstudie som innspill til ny reguleringsplan for å transformere tomteområdet rundt Kristiansholm i Sandviken i utkanten av Bergen sentrum. På oppdrag for Hamrevann AS har LPO regulert et boligprosjekt der bærekraftig og naturbasert utvikling står sentralt for planlegging, utbygging og bruken av området. Les mer – Les mindre.


Oppdragsgiver Hamrevann AS.

Sted Hamrevann, Kristiansand. I samarbeid med Thon Eiendom har LPO utviklet boligprosjektet Wendts Hage som en del av Nye Lørenskog sentrum, et området preget av urbane kvaliteter med. Bygget er opprinnelig tegnet av arkitektene Bjercke og Eliassen.


Sections of this page. Deler på denne siden. Lpo arkitekter AS fra Majorstua, Oslo. Alliance Arkitekturstudio AS We are a creative architecture studio established in Norway.


De henter hjem den ene seieren etter den andre, uten at man blir helt klok på hvem som egentlig skal ha æren. INHABIL: Plan- og bygningsetaten er også avledet inhabil fordi byråd Hanna E. Larkitekter skal være en ambisiøs og tydelig rådgiver med høye mål om arkitektonisk kvalitet og fremtidsrettede og helhetlige miljøløsninger. Marcussen sin bror er aksjonær i LPO Arkitekter. Med vår kompetanse, engasjement og gjennomføringsevne skal vi være pådrivere for å utvikle og utforme våre prosjekter som del av et bærekraftig system.


Logg arkitekter har som målsetting å være et ledende arkitektkontor innen moderne arkitektur der vi ønsker å ivareta helheten i utforming og planlegging av de. Arkitekt LMR arkitekter Fotograf Bilde tekst SiO planlegger nye familieboliger for studenter på Kringsjå Studentby. Boligene skal bygges i miljøvennlig massivtre med solceller på tak og to veggfasader og blir forbildeprosjekt i FutureBuilt. LPO Arkitekter LPO håndterer komplekse prosjekter innenfor plan, arkitektur og transformasjon på alle nivåer fra mulighetsstudier, prosjektering og oppfølging til ferdig bygg.


Med eget kontor på Svalbard har LPO også opparbeidet seg spisskompetanse innen arktisk arkitektur. Se hele profilen på LinkedIn og finn Eiriks.

Eirik har jobber oppført på profilen. Warning Outdated browser version, please upgrade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg