onsdag 20. juli 2016

Interiør trapp

Fosen trapp og interiør skreddersyr din trapp ut fra dine ønsker og behov! Den skal vare i mange. Alt du trenger å vite om trapper. Her har vi samlet alle artikler som handler om innetrapper.


Uansett om du skal anskaffe deg en ny trapp , bygge trappen selv eller pusse opp en trapp , så finner du noe interessant her.

Bygge og pusse opp trapp. En fin trapp kan gi boligen din en skikkelig ansiktsløftning. Visit the post for more. Naturstein tåler å bli tråkket på. Og tåler å bli sett på.


Vi anbefaler gjerne slitesterke skifer- eller granittfliser. Andre vakre steintyper som marmor og. Ei trapp med høg kvalitet og design kan vere eit av dei objekta i ein heim som føyer til noko ekstra til rommet.

Vi har eit breitt utval av trapper som passar til alle miljø. Budsjettmodellar, designtrapper eller kanskje ein mellomting? Hos oss finn du heile spekteret!


Alle trappevanger er sporfrest, plugget med sporkile og limt i pressbenk. Dette gjør konstruksjonen meget sterk og forhindrer at trappevangene sprekker eller vrir seg. En teppebelagt trapp gir mindre gjenskin og mykere lys. Inspirasjon og tips til oppussing av trapp og trapperom.


Oppussing av trapp og trapperom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!


Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu, i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt. Håper du finner noe som faller i smak!


Det er flere måter å pusse opp trapp på, og vi kom frem til at den beste og enkleste måten for vår trapp var å male den. Men det som er problemet med å male en trapp lysere er at den fort får stygge merker og hakk i trinnene. Dette har vi selv erfart i vår tidligere bolig, der vi fikk en tilsvarende furutrapp malt helt hvit.

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Der har vi fullt utstyrt verksted der vi kan produsere både i stor og små skala. Vi er en seriøs produsent og leverandør og kan levere både til privatmarkedet og byggevaremarkedet.


Det finnes mange trapper og stiler å velge i. Vi tør påstå at en trapp levert av oss ikke er som alle andre trapper ! Trapper fra Smeland Interiør. Med gjennomtenkte løsninger og blikk for de små detaljene blir en trapp ikke bare en bro mellom etasjene, men en integrert del av interiørdesignet. Følger med furu trapp i leveransen fra byggmesteren.


Tror nok vi går for denne. Skal ha tette trinn, og dette medfører en ekstra kostnad på et par tusen kroner. Disse trappene går jo ann å male. Om noen år når trappen begynner å få merker i trinnene, kan man jo legge laminat eller noe der. Dette er helt klart den billigste løsningen.


Legg teppe i trappen 11. Butikken vår i Oslo viser trappene våre i full høyde. Slik får du en realistisk opplevelse av din nye trapp og hvordan den vil være å gå i. Du finner oss i interiørbyen på Skøyen, hvor du samtidig kan ta en nærmere titt på gulv fra Parkett og Gulv og kjøkken fra Strai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg