torsdag 14. juli 2016

Parasoll barn

Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Campingsett med parasoll. Sett det opp i hagen eller la barna spise ved sitt eget froske- eller marihønebord! Settet er perfekt til å ta med på campingturen eller til lunsj i hagen. Nei, i moderat mengde er solen selvfølgelig fantastisk, selv om den ofte glimter med sitt fravær.


Man må beskytte barns sensitive hud mot UV-stråling.

Både bord og parasoll er vannresistente. Denne hagegruppen med bor stoler og parasoll er et sted hvor dine barn kan kose seg i hagen eller på terrassen. Beskytt deg mot UV-strålene fra sola med en parasoll eller et hagetelt, og mot vindkast og nysgjerrige naboer med innsynsskjerming. Mange av tekstilene i hagesortimentet vårt kan vaskes, slik at du kan holde dem rene og pene.


Hos oss vil du finne supre piknikbor både med og uten parasoll og med og uten sandkasse – og du vil finne dem i plast, så vel som i tre. I tillegg kan vi by på lekre hengekøyer, solsenger og solstoler, samt fine sett med mindre bord og stoler. Kort sagt: Er du på jakt etter utemøbler til barna dine, har du kommet til rett sted.


En parasoll er en uunnværlig del av hagemøblementet.

Hos Bohus finner du flere parasoller i ulike farger og størrelser, slik at du kan få en utgave som passer til akkurat din terrasse eller hage. For mange er sommeren synonymt med et liv utendørs, og vi tilbringer gjerne så mye tid vi kan utendørs. En go stor parasoll gir ikke bare svalende skygge i sommervarmen, den gir også beskyttelse mot kveldsdugg og lett duskregn.


Vi tilbyr parasoller av ypperste kvalitet, og setter høye krav til design, funksjonalitet og materialer. Her finner du parasoller og parasollføtter. Vi har mange varianter og størrelser, også store hengeparasoller med litt mer plass under. Noen av de små og store. Med sikkerhetsutluftning i toppen.


Stort utvalg av parasoller, fra hengeparasoll til parasoller med tilt. Kjøp på nett eller i butikk hos Maxbo. Rimelige priser og rask levering. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Parasoll til restaurant, hotell og bar. Ser du etter parasoll ? Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden.


Yngri Solgull parasoll beskytter barnet i vognen fra solens sterke stråler.

Den er enkel å justere slik at den skjermer for solen på best mulig måte. Den kan enkelt festes på vognens håndtak med et justerbart feste som gjør at den passer alle vogner. Nyt skyggen under Joolz parasoll.


Fest parasollen direkte på understellet eller sittedelsrammen. Joolz parasoll kommer i farger slik at den vil kunne matche din Joolz-vogn perfekt (ikke kompatibel med Joolz Hub). Justerbart skaft gjør det enkelt å få riktig vinkel. Solid parasoll til hagen, terrassen og balkongen.


Av soli UV-bestandig og vannavstøtende polyester. Dersom du vil ha parasoll som ikke bare skjermer for solen men også er vanntett, velger du ikke en bomullsduk men en moderne akryl- eller dacronduk. Solskjerming laget av slike materialer koster endel, men til gjengjeld varer de i mange år og holder på fargen mye bedre enn bomull.


Hvilke assosiasjoner dukker opp når du tenker på fritid? Europris håper å kunne tilby det du måtte tenke på. Hos VEGA har vi samlet alt du behøver til uteserveringen din!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg