onsdag 27. juli 2016

Steinmaling

Hver småstein er unik, og det er det som gjør steinkunst så spennende og morsomt. Det eneste du trenger er en stein, litt maling og fantasi. Det første jeg begynte med var å bruke en 1bar høytrykkspyler. Dette tar kansje av.


Steinmaling

Last ned dette gratis bildet av Stein Maling Tekstur fra Pixabay sitt enorme bibliotek av public domain bilder og videoer. Flere bilder kommer etterhvert. Jeg har prøvd meg på steinmaling.


Sett Outdoor Craft Paint, et sett med flere farger er perfekt til små utendørsprojekter, f. Oppdaget ikke dette før det var tørket inn. Hobby – klubben for kreativitet! Noen som vet hvordan man kan få. Her får du gode oppskrifter og smarte ideer i inspirerende bøker om strikking, hekling, søm, broderi og andre aktiviteter for. Beskrivelse Selges av: Næringsvirksomhet (ikke av Auksjonen.no) liters malingstank med sprøytepistol Egnet for: Sprøyting av flerfarget maling, steinmaling.


Lag dine egne postkort, prøv på steinmaling , fingermaling eller bli forvandlet med ansiktsmaling. Grunnskole i Øksnes kommune. Det er kun fantasien som setter grenser!


Elevene fikk en fri oppgave: mal en stein! Her er det kreative resultatet. Mange av hennes matoppskrifter er bevart i en kokebok hun laget sammen med sin mann. Sitt store hjerte viste hun ved å gi salgsinntektene til de jordskjelvrammede på Haiti.


Steinmaling

Liv hadde mange talenter. En av disse var malerkunst, hun laget det nydeligste gyllenlær, og nylig startet hun med steinmaling og skapte flotte kunstverk av gråstein. Spesialkorn AS er det første, 1 bonde-eide, selskapet i Norge som har blitt godkjent som frøprodusent for bevaringsverdige kornsorter i Norge, forteller Anders Næss. Steinmaling ved lav temperatur er viktig i så måte. Gå en tur for å samle inn steiner, og mal dem med steinmaling etterpå.


Lag en vannsklie i hagen med en stor presenning og en vannspreder! Utforsk en ny lekeplass. Les mer om KFUK-KFUM-speiderne i soknet!


SAMARBEID: Menighetsrådsleder, Kari Osberg, deltok på gudstjenesten sammen med speiderne. Vertskapet på Trefoldighet feriekoloni tok seg godt av oss fra vi kom til vi busset avsted igjen. La den metalliske malingen være synlig i vinduer og dører. Hva slags pensel bruker dere til steinmaling ? Må man male en gang vannrett og en gang loddrett for å få det pent?


Jeg bruker pensel med flat bust,. Melet får da en spesiell struktur og tar vare på alle næringsstoffene. Alle brødene bakes hos Sam Berg i Guldmandsveien klokka tre om natta.


Steinmaling

Vi har garantert de ferskeste brødene. Vi baker når folk sover, sier Berg og smiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg