fredag 29. juli 2016

Kjøkken med øy

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken.


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet.

Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Har du et tips eller spørsmål angående kjøkken ? Diskuter i vårt forum! I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken.

I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. En kjøkkenøy eller et trancherbord fungerer som ekstra benkplass og oppbevaringsplass, og det kan være et sosialt samlingspunkt.


Se utvalget vårt på IKEA. Vi har lyst på ei lita øy i vårt nye kjøkken , men da får vi ikke mer enn ca. Jeg har prøvd meg frem til at jeg synes alt over 100cm er mer en god nok klaring, men er usikker på om vi kommer til å angre i ettertid. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå.


Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.


Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Se våre lekre kjøkkenløsninger her.

Med en kjøkkenøy får du et sosialt og livlig kjøkken som legger til rette for flere kokker og mer moro. Her er ekspertenes tips til hva du bør tenke. Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss.


Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom? Et kjøkken kan ha en mengde ulike designer og vi har kjøkken for alles smak og alle prisklasser. Uansett om du ønsker deg et klassisk eller moderne kjøkken har vi en Epoq-serie som passer deg. I eksemplet over er store vinduer i spisedel og kjøkken prioritert, og innredningen er tegnet etter det. Der det er mulig, kan store vindusflater fra gulv til tak, eller til knehøyde, gi en fantastisk effekt og gi inntrykk av at rommet er større enn det er.


Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Vi tilbyr er variert utvalg av kjøkkenvifter slik at du skal finne den hetten som passer best til ditt kjøkken. Vi fører kjøkkehetter fra Flexit og Thermex, samt er rikelig utvalg av tilbehør som komfyrvakter, filter, hastighetsregulatorer, moduler og brytere med mer. Felles for dem begge er god driftssikkerhet og høy kapasitet. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.


Interiørarkitekt Siv Brenne anbefaler, der det er mulig, store vindusflater fra gulv til tak, eller til knehøyde. Det vil gi en fantastisk effekt og gi inntrykk av at rommet er større enn det er, sier hun. Med barstoler får spiseplassen raskt en kul og dynamisk atmosfære.


Velg her blant ulike design og størrelser for å finne de perfekte barstolene. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg