torsdag 7. juli 2016

Kjøpe tapet

Besøk Photowall og bestill nå! Skap dit eget Lerretsbilde online. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Tapet er ikke bare vakker veggdekor.

Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Kjøper du tapet fra Byggmax kan du være sikker på at den er av høyeste kvalitet. Tapetene er slitesterke, noe som er en stor fordel spesielt under påføringen.


I tillegg er tapeter med vannbaserte trykk svært miljøvennlige. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.


Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader.

Det har også blitt veldig populært å bruke fotopapir på minst én av veggene for å skape illusjoner av for eksempel å være midt i en jungel. Du kan enten kjøpe ferdigprintet fototapet eller bestille tapet med ditt eget motiv på. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser.


Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Spesialforretning for tapet og tekstil. Julekampanje Få det fint til jul. Norges største nettbutikk. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater.


Du kan også velge å få laget en 1 personlig tapet med et motiv etter eget valg, enten med et foto eller grafisk kunstverk. Kanskje som ny tapet på barnerommet, eller helt ny tapet i stuen? Last opp ditt motiv, så printer vi tapeten din på mål, så det passer perfekt på din vegg. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Bok Kinesio Clinical Therapeutic Application book. Bestill din fototapet online hos Mr Perswall og hent i butikk. Fototapeter som gir dine vegger et personlig uttrykk.


Velg tapeter blant våre kolleksjoner eller last.

En herlig studievenninne av meg spurte meg om råd etter hvor man kan kjøpe tapet i Bergen. En tapet som gjerne ikke koster skjorta. Den første butikken jeg kommer på er Hjem Kjære Hjem i Skostredet, og ellers bare malerbutikker. Er det noen av dere som kommer på flere steder?


Forlimt tapet er greit: Da skal tapetet trekkes gjennom vannba og du skal ikke påføre mer lim. Det kan få det påførte limet til å sprekke opp - krakelere. Tapetet fester dermed mye dårligere til veggen enn om du bruker bare vann.


Tapetklister basert på pulver som røres ut i vann er best til papirtapet. Du kan få kjøpt tapetoppbløtere som bløter opp tapetet og løser opp tapetklisteret. Om fukt ikke hjelper, kan du ved en dampmaskin få fjernet tapetet. Disse kan du få leid hos fargehandlere og byggevarehus som selger tapet.


Maskinen fungerer slik at du legger dampeflaten mot veggen i noen sekunder, og deretter kan du enkelt fjerne tapetet. Julpyssel med tapet. Tillsammans med fotografen och stylisten Malin Mörner har vi på Boråstapeter tagit fram en serie av härligt julpyssel.


Till andra advent visar Malin hur du skapar dekorativa papperskulor av tapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg