torsdag 21. juli 2016

Maling utendørs

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn Male Betonggulv Utendørs.

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Mens både dekkbeis og maling er heldekkende, er beis transparent, og du ser treverket gjennom.


Beis gir mer spill og liv i panelet, og brukes ofte på nybygg og hytter. Fordelen med å velge maling er at den er tykkere, og holder i flere år. Velger du dekkbeis bør du gå for en som er vannbasert, mener Lysåker. Gode råd og tips ved utendørs maling.


Her har vi samlet en oversikt over råd i forbindelse med maling utendørs der du har ulike utgangspunkt.

Oljebasert maling tåler mindre enn vannbasert maling. Traditional er derimot en god maling til meget bra pris. Tinova Exterior er vannbasert akrylmaling fra Nordsjö. Malingen egner seg til utendørs maling av treverk, men kan også brukes på betong og forsinkede overflater.


Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Les mer om vedlikeholdsintervall.


Treverk skal alltid vaskes ned før du begynner å male. Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå. Hva hvis malingen krakelerer?


Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget. Denne malingen er vår bestselger og beste kvalitet innenfor kategorien trebeskyttelse utendørs og selges igjennom våre forhandlere i Norge. Vi kjenner oss ikke igjen i denne testen, da vi ikke mottar reklamasjoner vedrørende soppdannelse på dette produktet, uttaler Tommy Haraldseth, teknisk rådgiver ved Akzo Nobel Coatings AS, til Dinside. Utendørs behandlinger vil bestandig være en utfordring på grunn av vær, vind og temperatursvingninger,. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy.


Se mer og kontakt oss her! Søk etter maling utendørs på den nye KensaQ. MegaFlis tilbyr et bredt sortiment av maling til mur, innen- og utendørs bruk fra Nordsjö.

Ved å gi litt kjærlighet med maling til muroverflatene innen- eller utendørs , kan det gi et frisk pust til helheten. Det er viktig at flatene er faste, rene og tørre før du setter i gang med malingen. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Maling av husveggen kan gjøres så fort gradestokken tilsier det, og det ikke er nattefrost eller høy fukt om natten etterpå.


Følg produsentens anbefalinger. Fjern all løs maling og løse trefibre med stålbørste eller skrape. Områder som skrapes ned til bart treverk må grunnes og flekkes før selve malingen. Sjekk værmeldingen før du går i gang så du ikke går i gang når regnet kommer. I dag finnes maling med svært kort tørketi så du har rimelig god sjanse til å få et pent resultat.


Riktig maling på rett plass. Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg? Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset?


Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs, får du det beste resultatet. Klare (upigmenterte) behandlinger som olje og lakk beskytter ikke mot lysnedbryting. En viss beskyttelse kan oppnås ved tilsetning av UV-absorbere, men effekten blir likevel ikke så god som for pigmenterte systemer.


Hvite hus er lekkert, men de krever også vedlikehold og jevnlig vask for å holde seg vakre og hvite. Jotun har derfor lansert OPTIMAL OptiWhite, en selvrensende maling som er utviklet spesielt for hvite hus. Malingen har ekstremt lavt skittopptak som gjør at huset holder seg hvitt og pent i år etter år.


Der huset er malt fra før er det viktig å undersøke hvilken maling som er brukt tidligere, før en velger malingtype. En mur malt med silikatmaling skal vedlikeholdes med samme type maling. Er du usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel saltsyretest utføres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg