mandag 4. juli 2016

Design gulvteppe

Hos oss finner du tepper til alle gulv i ulike kvaliteter, farger og størrelser. Velg mellem tusenvis av designertepper till røverpriser - Gjør et kupp! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper.

Ingenting skaper så mye trivsel som et gulvteppe. Teppet er en viktig del av interiøret, i tillegg til at det varmer har det nydelige farger, teksturer. IKEA og Louis Vuitton- designer samarbeider om ny kolleksjon Men du skal skynde deg – nyhetene finnes i “et ekstremt begrenset antall. Björk-teppet er basert på en vev i ull, kombinert med detaljer i lær.


Linie Design gulvtepper. Et flott gulvteppe kan virkelig sette prikken over i’en i et interiør i heimen. Har du hvite vegger og en grå sofa så gir et teppe med farger og mønster mye liv til en stue.


Også er det jo enkelt å ta opp de samme fargene i teppet i puter og annet tilbehør i rommet.

Og da blir jo helheten. Gjør både inneklima og føtter glade med et gulvteppe i topp kvalitet. Kle gulvet ditt hjemme opp med deilige tepper! Vi har et stort utvalg av flotte tepper.


Ikke bare er gulvtepper deilige å gå på, men de mykner også opp hele rommet. På IKEA finner du tepper til alle rom. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Through our commitment to the design and production of furniture, lighting and accessories with an international appeal, we strive to make good design accessible to the largest possible audience. Inspired by the stable structures of architecture and the dynamics of fashion, HAY combines the values of both industries in durable, quality products that provide added value for the user.


Et gulvteppe er en perfekt romdeler og du kan enkelt skape gode soner i åpne eller store rom. Velg et teppe som passer inn i hjemmet og prøv nye farger eller materialer. Når du ønsker å endre soner eller fornye farger og følelse i rommet kan du enkelt kjøpe et nytt teppe. Kjøp designtepper fra Europas største teppebutik.


Prøv først og betal senere! Sol by DROPS Design er et fint gulvteppe , som er heklet med tråder Drops Paris. Overhold alltid heklefastheten!


Gulvteppet er heklet med stavmasker og hullmønster.

Når man innreder barnerommet, må man ikke glemme gulvteppet. Et lekkert gulvteppe er en avgjørende detalj for rommets stemning. Siden det tross alt er barn som skal holde til der inne, kan det også være lurt å satse på et gulvteppe med fine farger og kanskje et barnevennlig motiv. Bjørken, et tre som finnes over hele Sverige, er min inspirasjon til Björk-samlingen, sier designer Lena Bergström.


Tekstilet danner en vakker overflate i hjemmet, så naturlig som stein eller tre. For meg er Björk som poesi, som en stille hviske i rommet. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en skreddersydd designopplevelse når du besøker hjemmesiden vår.


Les retningslinjene for bruk av personopplysninger. Utvalget og mulighetene er så store at du garantert vil finne noe som du vil bli fornøyd med. Vil du ha det lyst og lett kan du gå for enkle tepper i rolige farger.


Eller du kan legge et fargerikt og mønstret gulvteppe der hvor du har lyst å skape mer liv til interiøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg