tirsdag 5. juli 2016

Muuto lysestake

Hva skjuler seg bak trenden? Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Muuto lysestake

Vi gjør det trygt og enkelt å handle på nett. Norges førende designbutikk. Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel og effektiv levering!


Gloria lysestake Glora lysestake har en run tradisjonell form, men ingen lysholdere. I sporet kan du plassere lysene der du helst vil ha dem, noe som gir lysestaken et levende uttrykk. Gloria er fin med bare ett lys, koselig med tre lys og skjønn med seks lys! Visjonen var å lage en moderne variant av en klassisk kandelaber, men med så lite volum som mulig.


Resultatet ble Open - en slank, grafisk lysestake med et stilrent skandinavisk uttrykk. Lysestake , Open Candelabra i hvit, fra Muuto. Moderne, minimalistisk og tøff lysestake i pulverlakkert aluminiumlegering. Perfekt i vinduskarmen eller som.


Grip lysestake i rø designet av Jens Fager for Muuto. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin individuelle historie gjennom hverdagslige gjenstander. Grip er en enkel og flott lysestake i pulverlakkert aluminium. Rask levering og personlig service.


Muuto lysestake

MUUTO Float Candlestick - Anthracite. Float gir et nytt perspektiv på den klassiske lysestaken ved å elegant kombinere ett lett og flytende uttrykk med en sterk og moderne karakter. Du vil kjenne vårt design fordi det har Muutos.


Navnet kommer av at det ser ut som Float flyter over bordet og den estetiske formen er designet for å skape plass og fokus på lyset. Float lysestake fra Muuto , designet av Anderssen og Voll. Danske Muuto har håndplukket noen av Skandinavias beste designere. Muuto står bak de populære produktene som for eksempel de elegante knaggene The Dots, silent vase, float lysestake og de ikoniske Restore oppbevarings kurvene. Finn din danske design favoritt hos oss.


Muuto lysestake

Se beste pris på Muuto Open lysestake sort. Les tester og omtaler før du kjøper. Søker du etter lys eller lysestaker? Hod Designdelicatessen kan du kjøpe lysestaker og lys online fra merker som areaware, Artecnica, Broste, Finnsdottir m. Vårt navn Muuto kommer fra Muutos, som betyr nytt perspektiv på finsk.


Vi håndplukker ledende moderne designere som er sterke tolkere av vår filosofi og deretter kombinerer sitt talent med Muuto sitt eget kreative team. Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN. The More The Merrier lysestake The More The Merrier er en lysestake som kan settes sammen på mange forskjellige måter - jo flere deler, desto vakrere og mer interessant blir lysestaken!


Muuto lysestake

De krystallformede lysholderne er produsert i matt hardgummi og de girlanderaktige armene i sterkt, tynt stål. Det startet med accessories, men Muuto har i dag også lamper og møbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg