torsdag 28. juli 2016

Tapet på en vegg soverom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Nå kan du tapetsere deg frem til denne følelsen, og ha den hele året.

Ved å tapetsere en vegg , vekker du den gode og avslappende stemningen fra naturen. Dette soverommet har fått tapet på alle veggene, fra kolleksjonen Factory fra Borge. En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner.


Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet. Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft. Stilrene farger og klassiske mønstre i form av striper og vakre ornamenter gir en lun atmosfære i hjemmet, og egner seg spesielt godt til tørre rom som stue, gang og soverom.


Med andre ord et ganske fleksibel tapet. Tapetet har fiberbakside for enkel oppsetting, og med kvalitet i 1 viscose er dette tapet som vil holde seg vakkert år. Tapet er ikke bare vakker veggdekor.

Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Ulike tapeter passer til ulike rom.


Alle rom stiller ulike krav til holdbarhet, stil og fargevalg. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. SOVEROM Kom godt i gang med soverommet dit. Skal du male en vegg med. Kombinasjonen av tapet og veggfarger er en god måte å skape en personlig atmosfære på.


Camilla har gjort, krever mot. Men så er det vel litt enklere å leke seg med ideer på soverommet, og som vi vet: den som intet våger, intet vinner! Skap det perfekte hvilested og vis din stil med våre tapet soverom. De med mindre soverom kan bruke våre tapet i 3D til å skape en illusjon av et større rom. Enten du ønsker å skape en iøynefallende kontrastvegg, dekorere alle veggene med en kombinasjon av de tapet du liker best eller ha et sammenhengende mønster på alle veggene.


Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Raskt, enkelt og billig.


Sett et personlig preg på stua, soverommet og gangen med tapet fra Byggmax.

Du kan velge mellom klassiske og tradisjonelle design, eller noe mer moderne og trendy. Alle klarer å tapetsere Trenger veggene i stua en ny oppfriskning? Det å tapetsere er ofte en enklere og raskere løsning enn å male. Gjerne i to forskjellige mønstre, men kanskje med samme grunntone. Et moderne tapet gjør uansett den industrielle stilen oppdatert og ditt nye soverom til en drøm!


Fototapet til soverom med ditt design er en genial måte å skape den rette stemningen på ! Det gir en fotorealistisk effekt og målene tilpasser vi nøyaktig til din vegg. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove. Her finner du flere fine shoppingtips til lamper, som ikke sprenger kontoen helt.


IFI vlogg: Slik bruker du et wow- tapet 11. Lekre, fargerike tapeter med store, kunstneriske mønstre er utvilsomt flotte å se på. Men det kan være vanskelig å vite hvordan du skal bruke dem hjemme. Her er konkrete tips fra tapet -eksperten!


Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i ulike mønstre, farger og struktur. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg