onsdag 20. juli 2016

Høye lysestaker i glass

Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Lysestaker - Best pris i Norge! Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Levende lys gjør alt litt koseligere. Derfor har vi et stort utvalg dekorative telysholdere og lysestaker.


Skap en perfekt ramme for et hyggelig middagsbesøk eller filmkveld med fargerike telysestaker i ulike materialer som farget glass , keramikk og metall. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter lysestake eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Ikke minst sier lysestaken noe om anledningen.


Høye lysestaker i glass

Vi har både de høye og majestetiske til julemiddagen, og de hyggelige små til kaffekosen. Stemningsfult LED-lys, litt utenom det vanlige med blondekanter Diameter 5cm. Dekorer hjemmet med vakre lysestaker i tre, glass , keramikk og metall, til både kronelys og kubbelys.


Gjerne bland farger og materialer for å skape et blikkfang og få frem din personlige stil. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Stort sett antikke, originale og vakre ting som er meget dekorative. I tillegg noen egenproduserte. Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys.


Høye lysestaker i glass

Bohus tilbyr lykter og lysestaker i ulike fasonger, størrelser, farger og materialer som passer inn i et hvert hjem. Finn din favoritt blant vårt sortiment. Med en kosebelysning kan du lette opp mørke kroker, og gjøre rommet mer hjemmekoselig. Her finner du flust av lysestaker og lykter til hjemmet ditt.


Handle trygt på jotex. Selger to stk høye lysestaker i glass. Ingen ødeleggelser i glasset. Vi har et veldig godt utvalg av vakre lysestaker og telysestaker i alle prisklasser. Høy lysestake i glass.


Høye lysestaker i glass

Den er sekskantet og er passelig høy for et festpyntet bord. Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio-vase? Se våre stearinlys, lysholdere og lykter.


Lys opp interiøret og gi hjemmet ditt behagelige dufter med våre duftlys. Se det brede utvalget på ikea. Hadeland Fersken Willy Johanssons design kr 1for fire i eske uten lokk. Vi holder til i Nordhordland utenfor Bergen.


Høye lysestaker i glass

Lekkert å kompinere med den samme lysestaken på 39cm. Designet passer inn i de fleste stilarter. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! To meget høye dekorative lysestaker i tungt glass - begge to i meget bra stand- Iittala- Finland- Arkipelago- design Timo Sarpaneva. Ved flere kjøp- porto aldri over kr.


Norgespakke med sporing- opp til kilo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg