torsdag 14. juli 2016

Dansk lampedesign

Finn designlamper i flere farger og design og finn en favoritt som matcher stilen din. Bestill den nye lampen din på nett i dag eller opplev dem på nært hold hos nærmeste Bolia. Mange forskjellige designs. Alt i alt er der rigtig mange smukke danske designikoner at vælge imellem fra designere som Poul Henningsen, Jørn Utzon, Arne Jacobsen og Verner Panton.


Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her! Designet inneholder en stor hilsen til, og respekt for, dansk designs historie og tradisjon.

Supercones design er inspirert av naturens former. Det minimalistiske uttrykket er en tydelig hilsen til den danske og skandinaviske tradisjon innenfor innredning, design og formgivning. WATT A LAMP er lampedesign på dansk. Slutt med kjedelige lamper! Watt A Lamp er designet i Danmark og har et design som vil bli solgt på verdensbasis.


Du finner nå lamper fra skaperen av Halo Design og Colors i luksusversjoner både i valg av materialer og design samt belysning. Han har hatt en rekke utstillinger og flere av hans design kan fortsatt kjøpes – blant annet hos den danske møbelprodusent Fritz Hansen, som fortsatt produserer hans stoler. Ofte bare omtalt som PH.

Louis Poulsen er en anerkjent leverandør av dansk designbelysning. Bak merket VITA står den unge, danske designeren Jakob Nannestad. Hans visjon er å skape lekker design av de beste materialer, til gode priser. Hos tips vil du få kjøpt de to lampene VITA Silvia og VITA Eos, som har blitt deres store bestselgere.


Silvia gir et godt lys, og egner seg like godt over et spisebord som på et soverom. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!


Brugen af rosentræ, palisander, teak og gyldne metaller som kobber og messing tages i brug for at rendyrke den lune og karakter der blev implementeret sideløbende med de mere stringente stilidealer. Denne tendens hentede de franske designere fra skandinavisk og især dansk design fra samme periode. Der findes mange forskellige slag lamper. Sett standarden i hjemmet med Bolias unike møbler i skandinavisk design og høy kvalitet.


Bestill lampen din på nett eller opplev det flotte designet i en butikk nær deg. Her finner du populære designlamper som PH lampen, PH kongle og AJ lampene. Gamle lamper købes til høje priser, ældre modeller relanceres som designikoner – og rigtig mange læsere savner en god introduktion til lampernes særlige designhistorie. Denne bog er den første udgivelse, der udelukkende fokuserer på dansk lampedesign. Den første samlede fortælling om dansk lampedesign.


Få et klart og realistisk overblik over de mest kendte lampetyper og produktmærker og bliv klar over om dine egne lampefund er noget særligt og måske værdifulde.

Lampedesign fejres nu med rette som den hjørnesten i Danish Design, som den er. Men hvorfor spiller det kunstige lys så stor en rolle i den danske designarv? Fra PH-lampen til LED-stearinlyset. Dansk lampedesign handler nemlig ikke kun om form. Vi vil og tror på det klassiske og unikke håndværk.


Vores lampedesign og materialevalg i granit- og natursten, trækker naturen med i hjemmet på en moderne og smuk måde. Nu kommer fortællingen om dansk lampedesign. I Danmark er belysning og hygge tæt forbundet, og netop derfor er dansk lampedesign en succeshistorie for sig. Nu kan du for første gang lNy bog samler for første gang fortællingen om de ikoniske lamper og deres designere.


Lys opp ditt hjem med rett belysning. Vi har taklamper, vegglamper og mye mer. Kulturministeriets væsentligste opgaver består i ministerrådgivning og lovgivningsmæssige initiativer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg