fredag 1. juli 2016

Jotun hvit lin

En varm og grålig farge med klare røde undertoner. Mange har lagt sin elsk på nettopp denne fargen da den minner om gode, varme grålige lintekstiler. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr.


Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem.

Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. En svakt grålig hvittone. Inneholder litt grønt noe som gjør den perfekt sammen med blå, grønne og mintaktige farger.


LADY Supreme Finish Tre og Panel. Men denne fargen vil f. Jeg har falt for fargen hvit lin , men lurer på om den passer til et varmt eikegulv? Ser at dere skriver på bloggen at man bør velge en farge med gul eller rød undertone når man har varme gule eikegulv.

Vil jeg kunne bruke Mohair til hvit lin eller bør jeg heller gå for Marrakesh? Vil klassisk hvit fungere på lister? Hvite farger har ganske enkelt makt i interiøret, – enten vi liker det eller ei. Har du prøvd den nye appen, Jotun ColourDesign?


Ta hensyn til alle detaljene når du skal velge farge! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter.


Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Tradisjonell linolje-sinkhvitt maling som bygger på gamle, norske tradisjoner. Godkjent av bevaringsmyndigheter til bruk på eldre bevaringsverdige bygninger.


A- , B- og C-base for brekking over Jotun Multicolor Fargeblandesystem. Stuen er malt i fargen Hvit lin fra Jotun og har sofa fra Bohus, Ray sofabord fra Department, Eos lampe fra Vita, gyngestol fra Hübsch og. Jeg ønsker en ganske lys farge i stuen, men ikke hvit ! Snust litt på hvit lin , men usikker på om den er for mørk. Noen som har erfaring med fargene hvit lin og sober i fra Jotun ?

Gulvet er 3stav eikeparkett. Gardiner i lys lin (veldig fine). Håper du kan gi meg noen tips til farge i hallen og trapperommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg