onsdag 6. juli 2016

Design letters arne jacobsen barn

Design letters arne jacobsen barn

Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Design Letters Barn - Best pris i Norge! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Design letters arne jacobsen barn

Fra enkle hvite krus med bokstaver på, har de utvidet til en stadig mer innovativ kolleksjon med porselensservie, barneservise, kontorsaker som notatbøker, kalendere og kule interiørprodukter. Her er det en kopp til alle! Hver kopp er dekorert med en bokstav designet av Arne Jacobsen , noe som gjør hver kopp unik.


Vi er stolt av å tilby dette flotte merket her hos oss - og snart vil dere se vi får et uslåelig utvalg også. Er det noe du savner - nøl ikke med å ta kontakt med oss, så skal vi prøve å ordne det. Typografien er designet av Arne Jacobsen. Kan stables, og tåler oppvaskmaskin. De kombinerar bokstäver med inredning på ett stilrent skandinaviskt sätt.


Design letters arne jacobsen barn

De har även en designserie med handritad typografi av den berömda danska arkitekten Arne. Personlige drikkeglass i sterkt varmebestandig borosilikatglass. Bruk den til alle slags drikker-varmt eller kaldt. Passer like godt til melken om morgenen som drinken på lørdagskvelden.


Vi strekker oss fra spedbarn opp til eldre barn. Håper du finner det du leter etter,. Den har et smart silikonrør i lokket som gjør det enklere for barnet ditt å drikke. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Design letters arne jacobsen barn

Latest by launching a series of products with a typography designed by the world renowned Danish architect Arne Jacobsen. It is our goal to keep surprising design lovers with novel and beautiful products. Currently, DESIGN LETTERS is represented in more than 6shops in twenty five countries. The Bauhaus inspired typography is as modern and fresh as ever.


Sedan dess har Mette Thomsen och hennes företag skapat en rad olika produkter som säljs världen över. Kids bib - eat and learn the alphabet at the same time. Dimensions: 28xcm.


Melaminkopp for barn. Barneserien i melamin har kommet til gjennom et samarbeid med Arne Jacobsens barnebarn og designer Tobias. Denne vannflasken er perfekt å ha i vesken, på skolen eller med på tur!


Leter du etter Servise og bestikk? Se Kopp - Hvit hos STYLEPIT. Kom inn å se prisen - Lett og hurtig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg