tirsdag 8. september 2015

Gustaviansk blå kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. En gråaktig blå tone.


Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling.

Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg, og er lekker til både grå og dempede beige farger. En klassisk blå favoritt gjennom mange år. Et sted for rekreasjon og hvile. Et fantastisk sted familien kan nyte late sommerdager. Forvandlingen ble gjort på under en uke.


Ingen ombyggninger eller store inngrep ble gjort, vegger, tak og listverk samt kjøkken ble behandlet med Jotun Kvist- og Sperregrunning og LADY Supreme Finish. Vurderer også å bytte ut kjøkkenfargen med en renere blåtone, men usikker på hvilken som kunne passe. Til og med kjentfolk velger blått.

P3-programleder Siri Kristiansen er over gjennomsnittet interiørinteressert, og har selvfølgelig også fått med seg den blå bølgen. Her ser du også hvor fint gult fungerer som kontrastfarge mot det blå. Se mer av det inspirerende hjemmet her. Få tips til fornyelse av stue, kjøkken , soverom og barnerom. Her må jo gjestene bare føle seg velkomne:-) Jeeg har brukt gustaviansk blått i et soverom en gang, og kommer nok.


På det tilstøtende vaskerom er veggene malt i gustaviansk blå og gulvet er lysegrått (ukjent fargekode) - men vesentlig lysere enn kjøkkengulvet og det kan være en idé å finne en tilsvarende lysegrå farge til gulvet på kjøkkenet. Stua har trepanel med farge Morgendis, og et mørkebrunt lakkert tregulv. På dette bildet vist med blå hjørneglass.


Kjøkken for år siden hvithimmel. På hedersplass midt på bordet, står en bryllupsgave fra gode venner, og løperen er hjemmevevd i svensk lin, kjøpt under en ferietur i fjor sommer! Suppeterrinen er i Blå Bayreuth fra tyske Bavaria, et porselensservise som gikk ut av produksjon for noen få år siden, og som vi er så heldige å ha både i frokost-, middag- og kaffeservise.


Gustaviansk blå - med en dæsj av verdensrommet? Vi gir deg inspirasjon til fargevalg og tips til fornyelse av stue, kjøkken , soverom og barnerom. Vi ville ikke lage et lyseblått rom , men heller en sval blå som passer like godt til brunt som til grått. Den er i mine øyne veldig stor-gutt- blå.


Stolen har jeg malt i fargen gustaviansk blå og deretter pusset jeg kjapt over alle kanter med sandpapir for å få et slitt uttrykk. Har ikke så mye blått på kjøkkenet nå, men var veldig glad i blått før, så en del kjøkkentøy har blå innslag.

Husker at jeg alltid ble dratt mot blå -hvite ting, krukker osv før. Nå har vi så mye, at jeg kanskje ikke handler så mye til kjøkkenet lengre. Blåfarger er tradisjonelt sett mest brukt på soverom, kjøkken og ba men er også fint i sommerhus og hytter.


Finn ut om kunden foretrekker kalde eller varme blåfarger, og hva slags atmosfære han eller hun vil skape i rommet. En kjølig og luftig atmosfære skapes med kalde blåfarger, mens varme blåfarger virker tyngre og kraftigere. Fargen er veldig fin og passer godt til et kjøkken - men etter førstestrøket så vi at den kunne bli i mørkeste laget for kjøkkenet vårt. Kan jeg komplettere mitt eksisterende kjøkken ? Våre forhandlere hjelper deg med alt som det er mulig å bestille til nettopp ditt kjøkken. Du finner våre forhandlere her.


Rengjørings- eller vedlikeholdsmetoden varierer avhengig av hvilket produkt og hvilket materiale du har. Hvordan rengjør og vedlikeholder jeg kjøkkenet mitt? Den Årlige Nyttårsfesten på BLÅ ! Event informasjon 20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg