onsdag 9. september 2015

Lage kjøkkenbenk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Velg akkurat den fargen, stilen og innredningen du vil. Kjøp kjøkken på IKEA.

Kjøkkenbenken er en sentral arbeidsplass i de fleste hjem, så det er viktig at benkeplaten er laget av et egnet materiale. I den billige enden finner du laminat, i den dyrere enden finner du corian og tykke, massive benkeplater. Dette kjøkkenet kan du lage selv Alle vinkler skal være rette, dører hengsler og skuffebeslag skal festes på millimeteren.


Det er vanskelig å bygge en kjøkkeninnredning. Med mindre du jukser litt da, slik vi har gjort. Har du litt tid og tilgang til verktøy, er det nesten like enkelt å lage sitt eget bord.


Er dere et par på jakt etter noe å gjøre sammen, er bordbygging også den perfekte par-aktivitet.

Fordelene med å lage sitt eget kjøkkenbord er mange. Som nevnt kan bordet lages akkurat i den størrelsen man selv ønsker. Hvis du vil lage en benkeplate i betong, uavhengig av om det er til kjøkkenet, sofabordet eller noe helt annet, skal du forsikre deg om at platen blir sterk. Gjør du ikke det, vil den ganske enkelt knekke, sannsynligvis allerede på vei ut av støpeformen. Vi har samlet våre beste tips til deg.


Uendelige muligheter med hobbyplater. Hobbyplater kan brukes til nesten alt. Hvis du har fått ny kjøkkenbenk , og saget ut til oppvaskkum, har du automatisk også fått et stykke treplate som du lett kan forvandle til en fin skjærefjøl. Her vil vi lage en skjærefjøl med anslagskant, slik at den ligger godt fast på kjøkkenbenken.


Norby forklarer at det ikke finnes grenser hvorvidt gjelder fliser over kjøkkenbenken, og at du kan lage din helt særegne, individuelle stil på kjøkkenet. Ulempen med fliser, ifølge kategorigruppesjef i Maxbo, Maybritt Askvik, er at de kan suge til seg fett. Bygg ditt eget utekjøkken. Når solen skinner og været er varmt, blir det fart i grillen og matlagingen flyttes utendørs.


Du kan fint bygge et utekjøkken selv. Finn Kjøkkenbenk Plater.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Book min med en kjøkkenspesialist som planlegger og tegner, uten kostnad. Slik bygger du en hjørnesofa Snekre sofabenken selv Sofabenken kan lages hvor som helst langs veggen og løser behovet for mer sitteplass for familien. Her får du supersmarte ideer til bedre oppbevaring på kjøkkenet. Enkle løsninger som gjør kjøkkenet mer funksjonelt og det blir enklere å rydde.


Vi benyttet OSB plate som underlag for støpen. Inn mot vegg ble det lagt gaffateip for å beskytte veggen. Spesialmotiv for kjøkkenbenk kan bestilles som en lang stripe slik at man unngår skjøter, sier Cecilie Bjørnerud Knap. Inspirasjon Interiør er en forhandler som tilbyr dette.


Oksidé har også spesialisert seg på området over kjøkkenbenken. Eneste gangen det kan ha vært problem er når små unger kommer med trehjulssykkel eller de litt større med rulleskøyter, da kan det fort bli litt trangt hvis man samtidig skal lage mat, men ellers er det på år aldri vært ett eneste irritasjonsmoment eller problem fordi det er for trangt, men at fruen i huset blir mektig irritert fordi. I bakkant har Øystein fått en snekker til å lage en levegg i impregnert tre. Gulvet er rett og slett steinheller. Utekjøkkenet består av en kjøkkenbenk med vaskekum, som er tilkoblet kaldt vann med en hageslange.


Når han skal lage mat, tar eieren ut to kokeplater, også fra Ikea, og får strøm via en skjøteledning. Vi støpte inn vasken direkte i benkeplaten, det var den enkleste måten å få et hull i riktig størrelse. For å lage hull til blandebatteriet, brukte vi en sjampoflaske i passe størrelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg