fredag 4. september 2015

Berglund glass

Berglund glass

Alle løsninger skreddersys til hvert enkelt prosjekt og etter kundens behov. Selskapet er Asbestsaneringsgodkjent og er Startbankregistrert, samt Trans Q sertifisert. Vi er også Miljøfyrtårnsertifisert og utøver våre HMS forpliktelser seriøst.


I dag er vi åtte topp motiverte ansatte og benytter moderne utstyr som glasslipemaskiner og boremaskiner for bearbeiding av glass. Arthur började som egenföretagare, men jobbade med Marabou´s trasiga fönster i Sundbyberg. Senare tog sonen Conny över företaget. Laminert glass kan leveres med ulike typer folier, print, vanceva folie. Glassmester leverer alt av glass til bygning og interiør, ferdig montert av fagfolk, til konkurransedyktig priser.


Vår fagkompetanse - din trygghet. Glassmester Reidar Hesler AS, med over år i bransjen har vi god erfaring som leverandør av glassrelaterte produkter. Glassmester Knut Furulund AS, utfører det meste innen tradisjonelt glassmester arbei som skjæring av glass etter mål eller fasong. Utskifting av punktert eller på annen måte skadet og ødelagt isolerglass.


Vi hjelper deg også med montering av nye dører og vinduer, samt montering av helglassløsninger. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Spesialtilpasset glass over kjøkkenbenk. Her er et eksempel hvor kunde ønsket å vise frem en gammel murvegg som var gjemt bort bak nyere veggkledning. Et flott eksempel på en spesialtilpasset løsning!


Berglund glass

Verksamhetsbeskrivningen för. Sedan dess har Anna genomfört ett 20-tal offentliga verk runt om i landet. På uppdrag av bland annat Statens Konstrå diverse Landsting och Kommuner i hela Sverige. Berglunds Glas minskade sin omsättning med -11. Det er registrert ansatt(e) i bedriften.


Hos Bjørklund finner du et enormt utvalg av smykker, forlovelsesringer, klokker, diamantringer, dåpsgaver og bunadsølv i butikker og i nettbutikken. We use so called cookies to improve your experience. If you continue using this site, you agree to this. La dine gjester nyte et deilig glass med litt bobler når de kommer. Er det bryllup du planlegger, tenk igjennom om det kan være fint å starte med bryllupskake og bobler.


Berglund glass

Vi har egen baderomsbutikk på Skøyen. Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg